Zanimljivosti

MILICA MANDIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O POLU BEBE: Evo šta je poručila trofejna sportiskinja koja će početkom proleća postati majka (VIDEO)

Milica Mandić zablistala u sedmom mesecu trudnoće.

18.01.2023 15:00

MILICA MANDIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O POLU BEBE:  Evo šta je poručila trofejna sportiskinja koja će početkom proleća postati majka (VIDEO)
Vlada Lukić

Bivša reprezentativka Srbije u tekvondu Milica Mandić (31) uživa u blagoslovenom stanju, a ove lepe vesti saopštila je javnosti krajem prošle godine kada je već bila u drugom tromesečju.

Nakon saznanja da je u drugom stanju, sportiskinja se povukla iz javnosti. Na oduvešvljenje svih ona se sinoć pojavila na premijeri filma "Oluja" i sa širokim osmehom na licu govorila o novoj životnoj fazi. Praznike je provela sa porodicom i suprugom, a trudnoću podnosi sjajno.

 

 

 

- Pol bebe znamo samo suprug Marko i ja. S obzirom na to da članovi naših porodica još ne znaju, ne bih ni sada otkrivala - rekla je Milica Mandić za Srećnu Republiku

ATA images

Milica Mandić zablistala u sedmom mesecu trudnoće

 

Milica i Marko venčali su se 2021. godine, nakon što je ona osvojila zlatnu medalju na Olimpijadi i povukla se u sportsku penziju, a Mandićeva je svojevremeno ispričala i kako je došlo do njihovog upoznavanja.

 

 

- Marko je došao u tekvondo klub zbog mene, on trenira taj sport od 2008. kada nisam ni znala šta je tekvondo. Uvek priča kako je došao i video mene i to mu je bio šok, jer sam ja baš tada osvojila medalju u Londonu. Tu nas je moj trener Gale upoznao. Za mene je on bio dečko koji je fin i kulturan i lep, ali nisam razmišljala o njemu kao o nekome u koga bih mogla da se zaljubim - govorila je Milica svojevremeno.

 

 

Ipak, njih dvoje već godinama uživaju u skladnoj ljubavnoj priči koju će tokom ove godine krunisati i bebom. 

Podsetimo, Milica je na svom instagram profilu objavnila video klip na kojem je javnosti otkrila da je u blagoslovenom stanju.

 

 

Naime, ona je tada u opisu snimka napisala sledeće:

- Došao sam da te ženim, sjajni prsten da ti kupim, grudi zlatom da ti okitim, da mi budeš ljubav divna, da mi rodiš bar tri sina... - opisala je Milica uz pesmu Ivana Gavrilovića "Došao sam da te ženim".

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)