Zanimljivosti

TRUDNA BOJANA BAROVIĆ ZBUNILA LJUDE NA INSTAGRAMU: Da li je to supruga Nikole Rokvića pozirala polugola? (FOTO)

Manekenka čeka treće dete i uživa u poslednjim danima blagoslovenog stanja, a zbog njene najnovije objave na Instagramu mnogi su je uporedili s američkom zvezdom Rijanom.

28.12.2022 12:08

TRUDNA BOJANA BAROVIĆ ZBUNILA LJUDE NA INSTAGRAMU: Da li je to supruga Nikole Rokvića pozirala polugola? (FOTO)
Instagram-bojanabarovic

Manekenka i supruga pevača Nikole Rokvića, Bojana Barović (39), čeka treće dete, a tek nedavno je na društvenim mrežama podelila fotografije trudničkog stomaka. Ona je juče objavila i crno-belu fotografiju na kojoj je u raskopčanom bademantilu, pri čemu na prvi pogled izgleda kao da je ispod njega potpuno obnažena. Zbog toga je u trenu fotografija privukla ogromnu pažnju, a mnogi su poznatu manekenku uporedili sa čuvenom američkom pevačicom Rijanom, koja je tokom svoje trudnoće s ponosom pozirala naga i nije se ustezala da se i na javnim događajima pojavi u izuzetno eksplicitnim kreacijama. Zbog toga ne čudi što je dobijala mnogobrojne kritike, ali se ona na njih nije obazirala, već isticala kako je majčinstvo nešto najdivnije što je doživela.      

Tek na drugi pogled primećuje se da Barovićeva ispod bademantila ima brushalter i donji veš u boji kože, koji se zbog crno-bele fotografije jedva primećuju. Ona je u opisu slike dodala kako se u ovoj trudnoći posebno neguje, a mnogi su se složili sa konstatacijom da se samo malo ugojila i da izgleda lepše nego ikad.

- Gojim se u trudnoći taman onoliko koliko je potrebno jer se bolje i zdravije hranim. Nikada nisam razumela ono kilogram slatkiša na dan i slično. Ovo je vreme kada baš treba da izbacimo štetne sastojke i prerađevine iz ishrane. Iako u “regularnom” životu često dajem sebi oduška i dopustim brzu hranu tu i tamo, u ovom periodu je to zaista veoma retko - odgovorila je Barovićeva.

Ovoga puta ona je ostavila svojih 80.000 pratilaca u neizvesnosti čime se neguje tokom drugog stanja.

Ovu trudnoću sam najviše negovala lice i telo. Čime? Saznaćete do kraja nedelje - ostala je misteriozna Bojana. 

Bojana i Nikola otpočeli su vezu na Filipinima davne 2010. godine, tokom učešća u takmičerskom programu Survivor. Posle jednomesečne romanse, Nikola je otputovao u Ameriku na turneju, a Bojana je takođe otišla u SAD, ali zbog poslovnih obaveza vezanih za manekenstvo. Mnogi su bili skeptični u pogledu njihove veze na daljinu, ali su oni ipak rešili da pokušaju da je održe. Rokvić je kasnije priznao da je tih 5 godina zabavljanja bilo krajnje turbulentno i da je maštao o tome da Bojana zatrudni kako bi najzad živeli pod istim krovom. 

Ne znam zašto sam tada rekao: "Bože, voleo bih da je Bojana trudna, da se skućimo na jednom mestu i da se ne razdvajamo više". Rekao sam u jednom trenutku da Bog postoji samo ako je Bojana trudna. Ona je posle došla iz Amerike i donela mi poklon. Dok sam uzimao, ispod poklona mi je dala u ruku i test na trudnoću. Tad sam se šokirao! Nisam mogao reč da izgovorim. Dakle, Bog postoji i ostvarila mi se ta velika želja. Posle nekoliko dana Bojana mi je rekla da je sanjala ženu u crnom, kako joj je prišla da joj kaže da se ne brine i da će sve biti u redu. Rekao sam joj tada da je to bila Sveta Petka. Ćerka Leona nam se rodila na dan Svete Petke Trnove, a krštena je na dan Svete Petke Srpske - ispričao je Nikola tada za medije.

Skladna porodica je u međuvremenu, pored ćerke Leone, dobila i sina Simeona, a obradovala ih je vest i da je treća beba na putu. Fanovi su poslali veliki broj zaljubljenih smajlija, srca i podrške za buduću mamu.

- Na svake 3 godine po jedno - 

- Lepo je videti srećnu i skladnu porodicu -

- Bojana s godinama sve lepša -

- Divni ste Rokvići! -

- Da nam se ovakve porodice umnože i slože. Tu nam je spas! -

- Želimo vam puno sreće! - ređali su se komentari. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)