Zanimljivosti

IVANA PETERS SE VRATILA NA STARO: O njenoj odluci svi pričaju, da li je ovo moguće? (FOTO)

Pevačica objavila fotografiju koja je probudila neke lepe uspemene i pokazala da neke stvari ne treba nikad menjati.

21.12.2022 19:02

IVANA PETERS SE VRATILA NA STARO: O njenoj odluci svi pričaju, da li je ovo moguće? (FOTO)
ATA images

Pevačica Ivana Peters je poznata kao jedna od dama koja ima najlepši glas na našim prostorima. Već decenijama je na muzičkoj sceni, a čini se da njeno vreme tek dolazi.

Iako su generacije koje su odrastale uz Tap 011 možda i promenile muzički ukus od tog vremena, neke nove i dalje podjedano obožavaju ovu šarmantnu pevačicu.

To pokazuje njena sve veća popularnost. Ivana je veoma aktivna na društvenim mrežama pa svoje fanove i na ovaj način obraduje nekim novitetom. Kada je na Instagramu objavila fotografiju sa kratkom kosom i stajlingom kakav je često imala u doba najveće popularnosti grupe "Negativ" čiji je bila glavni vokal, nastale su salve oduševljenja. U pitanju je fotografija na kojoj je ona samo u beloj košulji ispod koje se nazire crni donji veš i ništa više nema na sebi. Ivana je tu kratke crne kose i ima izraženu šminku u vidu crnih senki popularne "smouki ajs" tehnike. Mnogi su prokokomentarisali da izgleda da se Ivana vratila na staro, identično kao iz perioda dok je bila deo sastava grupe "Negativ".

Naime, kratka kosa je dugo godina bila njen zaštitni znak. "Negativ" je posebno bitan deo Ivanine karijere, a period angažmana u grupi Ivana je obeležila uglavnom kratkom crnom kosom, jakom šminkom i delimično muškim odelima, u kojima je baš bela košulja zauzimala poseno mesto. Mnogi su se stoga zapitali da li je ovo stara fotografija ili je pak nova, budući da je Petersova vidno dovela liniju u željenu formu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Da li je Ivana bila nostalgična i objavila staru fotografiju iz benda "Negativ" ili je ovo njen novi stajling, ostaje da se vidi. Tek mnogi su prijatno iznenađeni i usledila je salva pohvala za izgled.

- Ukoliko ti se nešto ne dopada, menjaj. Ukoliko ne možeš da promeniš, promeni način razmišljanja o tome - napisala je Ivana uz, čini se isti set fotografija od pre nekoliko nedelja.

Ona je ovde istog stajlinga, samo što preko bele košulje ima unikatni crni sako koji ima kožne detalje, kao i one od crnih perli. Fanovi su reagovali gomilom srca, gromova i zaljubljenih lajkova, pa im se po svemu sudeći ova verzija "stare Ivane" veoma dopada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Iako nije mnogo govorila o privatnom životu, neke bitne stvari su ipak poznate. Ivana je bila u braku sa Aleksandrom Petersom, njih dvoje su dobili i ćerku Saru, a upravo zbog naslednice pokušali su više puta da sačuvaju brak, iako nisu uspeli u tome.

- Nana mi je čitavog života govorila da podgrejana čorba nikad ne može biti ista kao ona sveže pripremljena. I verujem u te njene reči. Imala sam nekoliko veza kojima sam se vraćala i ispostavilo se da je moja nana bila u pravu, mada sve zavisi od konkretne situacije. Ako si u nekom periodu voleo određenu osobu, ona sigurno u tvom životu ostavlja trag. Sve zavisi od konkretnih situacija jer se ljubav u različitim momentima pojačava ili smanjuje, ali nikada ne nestaje potpuno. Menja se upravo od trenutka kada dete dođe na svet. Ljubav prema detetu je ono što Aleksandra i mene najviše vezuje u tom partnerstvu koje imamo odgajajući dete. Sara će na svoj način pokušavati da isteruje svoju volju, a nas dvoje smo tim koji je na istoj strani kako bismo joj ukazali u čemu greši. Mi jednostavno moramo biti na istoj strani - rekla je svojevremeno pevačica za Story.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)