Zanimljivosti

ANA I BASTIJAN OTKRILI INTIMNE DETALJE IZ SVOG BRAKA: Evo šta rade svakog dana kako bi im ljubav trajala (FOTO)

Nisu svi oduvek verovali da će uspeti ali danas su jedan od najskladnijih svetskih parova.

15.04.2023 09:08

ANA I BASTIJAN OTKRILI INTIMNE DETALJE IZ SVOG BRAKA: Evo šta rade svakog dana kako bi im ljubav trajala (FOTO)
FOTO: Profimedia

Ljubavna priča penzionisane srpske teniserke Ane Ivanović i trofejnog, takođe penzionisanog, nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera počela je potpuno neočekivano. Dok je nemačka javnost verovala da će se sportista oženiti svojom dugogodišnjom verenicom Nemicom Sarom Brender, njegovo srce je ipak osvojila lepa Srpkinja.

Foto: Tanjug/AP

Ana i Bastijan godinama uživaju u srećnom braku

Dok su se fudbalerovi fanovi oporavljali od ovog šoka, on je strpljivo gradio svoju vezu sa Anom. U početku su nisu bili omiljeni u medijima, posebno u Bastijanovoj rodnoj državi, međutim, danas služe kao primer najidealnijeg braka. Njihova sreća vidljiva je na svakom koraku i pravi su primer kako ljubav i brak treba da se neguju. Danas čekaju svoje treće dete i čini se da se nikada nisu voleli više nego sada. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

U jednom intervjuu poznati supružnici su otkrili tajnu svog uspešnog braka i višegodišnje ljubavi.

- Uvek razmišljamo o tome da budemo zajedno. Mislim da je komunikacija veoma, veoma važna u svakoj vezi i onda možete napraviti kompromis, možete učiniti da sve funkcioniše ako želite da izgradite bazu. Naravno da veza mora da se razvija, uživamo da provodimo vreme zajedno i da zapravo učimo jedni od drugih. Podržavamo jedno drugog, samo činjenica da znamo kroz šta onaj drugi prolazi, razumemo šta je posvećenost. Mislim da je to veoma, veoma važno. Kada nađete osobu sa kojom ćete podeliti svoj život, naravno mora da postoji ljubav, ali i poštovanje i razumevanje i uvek je važno imati komunikaciju jer na kraju krajeva sve je izvodljivo - rekla je Ana na početku braka sa Bastijanom.

Švajnštajger nije ostao imun na reči voljene supruge te je dodao da je prava sreća svaki trenutak koji provedu zajedno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

- Svakog dana sam zahvalan što provodimo vreme zajedno. Ana tačno zna šta želim i to mi čini život lakšim. Sviđa mi se to. Osnovno je ljubav i da nas oboje mnogo poštujemo i da se toliko razumemo i da imamo prave poglede na život - rekao je fudbaler za Vog.

Podsetimo, Ivanović i Švajnštajger venčali su se u julu 2016. godine u Veneciji, a u martu 2018. postali su roditelji sina Luke. Godinu dana kasnije, u leto 2019. supružnici su dobili i drugog sina kome su dali ime Leon. Sada sitno broje do rođenja trećeg deteta i proširenju svoje srećne porodice.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)