Zanimljivosti

SVE VREME JOJ JE BILO PRED OČIMA, GODINAMA JE OD SEBE SKRIVALA ISTINU: Mirka priznala sve o vezi sa Vujadinom, neverovatno je da nije ništa znala (FOTO)

Glumica i fudbaler godinama su u vanbračnoj zajednici i imaju četvoro dece, a evo kako su u stvari izgledali njihovi počeci.

09.04.2023 15:10

SVE VREME JOJ JE BILO PRED OČIMA, GODINAMA JE OD SEBE SKRIVALA ISTINU: Mirka priznala sve o vezi sa Vujadinom, neverovatno je da nije ništa znala (FOTO)
foto:Vladimir Lukic

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić u vezi su od 2009. godine. Iz te ljubavi dobili su četvoro dece, sinove Andreja i Mihajla i ćerke Adrijanu i Aniku. Iako se govorkalo o tome da će stati i pred svadbeni oltar, do toga još ipak nije došlo.

Zbog prirode poslova kojim se bave neretko su živeli i na različitim adresama. To, međutim, nije omelo njihovu sreću iako se u medijima neretko spekulisalo o tome da imaju krize. Ipak, ne čudi što oni jedno u drugo imaju bezgranično poverenje kada su vezu gradili još od detinjstva, a da toga često nisu ni bili svesni.

Naime, Mirka i Vujadin upoznali su se još kao deca i otad su im se životni putevi često preplitali. Takoreći, ljubav im je bila pred očima, a oni je nisu primećivali. Tu neverovatnu priču ispričala je i Vasiljevićeva.

- Verovali ili ne imali smo tu životnu situaciju da je on zimovao na Zlatiboru gde ima vikendicu. Ja sam isto išla na Zlatibor i nekako smo se kao deca često družili. Posle toga sam igrala folklor. Imala sam probe u njegovoj školi i tu smo se mimoilazili. Isto smo godište i tu smo izlazili zajedno, posle toga smo išli u srednju školu, tako da nekako smo malo po malo, jedno drugom bili ispred očiju. Imali smo lep odnos - ispričala je glumica za medije.

Njihova ljubav planula je nakon jedne žurke posle koje su intenzivno nastavili da se viđaju, u početku kao prijatelji, međutim, ubzo je to prijateljstvo preraslo u emotivnu vezu.

- On je tada bio u Crvenoj zvezdi, a ja sam došla na rođendan kod drugarice. Obradovala sam se što sam ga videla. Prišla sam da mu se javim. Sutra me je zvao na večeru i od tog poziva smo krenuli intezivno da se družimo i viđamo. Nekako se kroz ceo život provlačimo - objasnila je Mirka svojevremeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejan_stefanovic_hair

Kako objašnjava, njihov brak je danas stabilan, oboje su sazreli i mnogo drugačije gledaju na partnerske odnose i obaveze koje imaju prema deci, ali i jedno prema drugom.

 - Mnogo toga se promenilo od 19. godine, otkad smo zajedno. Evo već 11 godina. On je emotivno zreliji, i ja sam, imamo decu... Bolje se poznajemo. Mnogo smo više postigli i zajedno, ali i pojedinačno. Više se ne svađamo oko nekih stvari kao tinejdžeri, ali dokle god se svađamo oko gluposti na pravom smo putu. Ako možemo da se nasmejemo svađi znači da nikakve probleme nemamo. Mislim da je Vujadin ljubomorniji. Ali ja kako sam sva red, rad, disciplina, nema ni zašto da bude. Mislim da sam ja tu malo tolerantnija - rekla je glumica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)