VIP saveti

MIĆALOVIĆEVA JE BILA U VEZI SA ĐOKOVIĆEM, OTKRIVENI SVI DETALJI: Njegova posvećenost tenisu ipak ih je razdvojila (FOTO)

Malo ko se danas seća da je poznata glumica bila snajka jedne od najpopularnijih srpskih porodica.

31.03.2023 16:01

MIĆALOVIĆEVA JE BILA U VEZI SA ĐOKOVIĆEM, OTKRIVENI SVI DETALJI: Njegova posvećenost tenisu ipak ih je razdvojila (FOTO)
instagram.com/HIPOKAMPELEFENTOKAMELA

Braća Đoković oduvek su bili na meti pripadnica nežnijeg pola. Ipak, mladi, lepi i uspešni Novak, Marko i Đorđe trudili su se da vode privatan život daleko od očiju javnosti, ali neke stvari se ipak nisu mogle sakriti.

Dok svi znaju za Novakovu višegodišnju ljubav sa Jelenom, malo ko se seća da su i njegova braća imali nekoliko izabranica i to iz javnog života. Naime, brat najboljeg srpskog tenisera, Marko Đoković, tokom jednog perioda života gradio je svoj put u svetu tenisa. Tada je njegovo srce osvojila glumica Dragana Mićalović, sestra Slobode Mićalović.

ST/D. Kadić

Dragana Mićalović pleni izgledom gde god se pojavi 

U to vreme Dragana je imala 21 godinu, a Marko Đoković 19 i bili su nerazdvojni i veoma skladan par. Kad god bi se zajedno pojavili u javnosti držali  su se za ruke ili bili zagrljeni i zaljubljeno se osmehivali.

Dragana i Marko nisu krili ljubav, a delovalo je kao da su na korak do braka. Međutim, sve se raspršilo kao kula od karata. Njihova ljubav počela je pre 13 godina, Marko je u to vreme pokušavao da se izbori za svoje mesto u svetu tenisa, pa je često putovao, dok je Dragana bila vezana za Beograd zbog karijere koja je tada krenula uzlaznom putanjom. Uprkos činjenici da su gajili snažne emocije, u julu 2011. odlučili su da se rastanu.

instagram.com/markodjokovic

Marko Đoković, brat Novaka Đokovića

- Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, srećna sam i zadovoljna. Uživam u životu i u druženju sa prijateljima - govorila je glumica nakon raskida.

Posle je svako krenuo svojim putem. Marko danas živi u Marbelji i prilično izolovano od medija, dok Dragana gradi svoju sreću u Beogradu. Nijedno ni drugo više nikada javno nisu pričali o ovoj ljubavi koja je delovala da će biti ona prava i zauvek.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

sale

01.04.2023 09:09

Na kraju nit on teniser niti ona glumica da se ne lazemo.