Zanimljivosti

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA OBNAŽENE KATARINE RADIVOJEVIĆ: Glumica pokazala atribute i tetovažu na veoma zanimljivom mestu (FOTO)

Jedna od najlepših srpskih glumica počastila je svoje fanove vrelim kadrovima.

12.03.2023 15:01

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA OBNAŽENE KATARINE RADIVOJEVIĆ: Glumica pokazala atribute i tetovažu na veoma zanimljivom mestu (FOTO)
ATAImages

Katarina Radivojević godinama važi za jednu od najlepših srpskih glumica. Sa tog trona nije pala ni kada je godinama živela u Americi i stavila karijeru na pazu. Bujna duga kosa, pune usne i duge noge samo su neki od zaštitnih znakova te lepotice koja je zaludela muškarce širom Balkana.

Tajna glumičinog šarma krije se i u tome što je sa lakoćom prihvatila svoj se*sepil i neretko igrala upravo na tu kartu. Nikada nije imala problema da se obnaži na setu, a svi još pamtimo "vruće" scene se*sa koje je imala u filmu "Čarlston za Ognjenku" gde joj je partner bio Stefan Kapičić.

ATAImages

Katarina Radivojevic važi za jednu od najlepših srpskih glumica

Međutim, osim za ulogu, Katarina je svoje obnaženo telo prikazivala bez problema i pred objektivom fotoaparata. To je posebno oduševilo njene muške fanove. Tako je sada na društvenim mrežama isplivala glumičina fotografija kojom je ponovo raspalila maštu. Naime, na njoj je ona potpuno obnaženih grudi, a na sebi je imala samo jedan crni damski šešir. Iako nije poznato kada je i kojim povodom nastala ta fotografija, sigurno je da je Radivojevićevoj ponovo obezbedila mesto na tronu najprivlačnijih glumica.

Katarina je zbog provokativnih kadrova, koje je često snimala, jednom prilikom završila i na sajtu za odrasle. Naime, nakon što je 2009. godine objavljen ruski film "Morfijum" u kojem je srpska glumica imala veoma eksplicitne scene oralnog se*sa, ovi kadrovi preplavili su erotske sajtove. Iako je reč o ulozi, mnogi su komentarisali kako je scena realistično odrađena.

Kada je film objavljen i u Srbiji Katarina je otkrila da je poželela da ode odavde i nikada se više ne vrati.

To je film od 10 miliona evra. To je jedan od razloga zbog kojeg ne želim da živim i radim u ovoj zemlji. Iako je moja, iako je volim. Jako mi je žao što to moram da kažem, ja sam zapravo tada poželela da odem i da se više nikada ne radim. Ali se vraćam zbog prijatelja i porodice - govorila je Radivojevićeva tada kroz suze tokom jednog intervjua.

Nakon godina koje je provela u Americi, ona se ipak vratila u Srbiju gde aktivno snima i radi, doduše, ne otkriva previše medijima i trudi se da što manje daje izjave ili intervjue.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)