Zanimljivosti

RITA ORA NA IVICI ANOREKSIJE: Pevačici se vide rebra, telo joj se deformisalo, pogledajte šokantno izdanje o kojem se priča (FOTO)

Nikada do sada nije izgledala ovako loše i ispijeno.

08.03.2023 20:01

RITA ORA NA IVICI ANOREKSIJE: Pevačici se vide rebra, telo joj se deformisalo, pogledajte šokantno izdanje o kojem se priča (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Pevačica Rita Ora godinama je na muzičkoj sceni i uglavnom je od modnih znalaca i fanova dobijala pohvale za izgled, a posebno stajling na crvenom tepihu. Međutim, poslednjih meseci svi govore o njoj ali ne u pohvalnom tonu, već zabrinjavajućem.

Foto: Tanjug/AP

Rita Ora ranije je ponosno pokazivala svoje obline

Naime, kontroverzna pevačica drastično je smršala. Na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama izgleda kao kost i koža. Upalo i umorno lice, istaknuta rebra, struk smanjen do minimuma samo su neke od karakteristika kojima bismo mogli opisati njeno sadašnje izdanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

 

Iako se čini da je Rita Ora veoma zadovoljna ovakvim izgledom, fanovi su se veoma zabrinuli za njeno zdravlje do te mere da tvrde kako je na ivici anoreksije. Do pre samo nekoliko meseci se ponosila svojim oblinama, međutim, česti nastupi i naporan tempo koji je sebi namentnula zasigurno su ostavili trag na njenom telu.

- Premršava si, zaista ne izgledaš dobro -

-Šta se desilo sa Ritom?-

- Vide ti se rebra, pojedi nešto -

- Mislim da ovakvim izgledom nikako ne šalješ dobru poruku mladima-

- Izgledaš nesrećno i bolesno. Vrati se na staro, brineš nas - samo su neki od komentara pevačicinih fanova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

 

Rita je već neko vreme na ishrani koja je bogata proteinima i zdravim mastima i malo rafinisanih ugljenih hidrata. Ona se fokusira na glavni protein sa svakim obrokom, kao što su jaja, riba ili piletina, zatim ga gradi sa mastima poput mleka i sira, a završava povrćem.

Osim promenjene ishrane, pevačica je prošla i kroz privatno turbulentan period tema tema sumnje da su i ove turbulencije uticale na njeno zdravlje i izmoren izgled.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)