Telo

NJENA ZADNJICA SE TRANSFORMISALA ZA NEKOLIKO MESECI: Kako je ovo moguće, svi komentarišu gluteus atraktivne plavuše?! (FOTO/VIDEO)

Za mnoge je Lindzi Bart preterala, dok ima i onih koji su oduševljeni njenim rezultatima u teretani jer zaista izgledaju neverovatno.

01.03.2023 15:01

NJENA ZADNJICA SE TRANSFORMISALA ZA NEKOLIKO MESECI: Kako je ovo moguće, svi komentarišu gluteus atraktivne plavuše?! (FOTO/VIDEO)
Printscreen/Tiktok/lindseyburt

Vežbanje u teretani nikad nije bilo popularnije, a kako se čini, žene su u poslednje vreme postale njihovi čak i redovniji i brojniji posetioci od muškaraca. Osim što dosta njih svakodnevno ističe kako tamo provode dobar deo svog slobodnog vremena, one rado pokazuju i rezultate vrednog rada. Iako se možda njihovo telo ne sviđa mnogima, svaka od vežbačica ima poseban deo tela koji ističe ili koji smatra "svojom jačom stranom" i ne obazire se mnogo na kritike. 

Printscreen/Tiktok/lindseyburt

Lindzi se obratila pratiocima porukom da se nada da joj je zadnjica velika baš toliko koliko oni tvrde

Jedna Tiktokerka po imenu Lindzi Bart tako se našla na udaru kritičara koji su njenu zadnjicu okarakterisali ogromnom. Ona je, međutim, uzvratila izjavom da se "nada da zaista jeste tako kako su oni rekli". 

Ta zavisnica od teretane pružila je svojim pratiocima zanimljiv sadržaj, ističući zavidne obline i to u veoma atraktivnoj odeći. Tako je i u jednoj od novijih objava pokazala svoju fit figuru u bež sportskom setu zahvalivši se i onima koji su joj pružili podršku i pohvalili njeno zgodno telo.

Njen glavni clj je, kako je istakla u objavama, izgradnja mišića, iako to znači i dodatno povećanje zadnjice. Tiktokerka je objasnila kako četiri godine radi na svojoj guzi i da se nada da je "prevelika" kako su je prozivali neki od pratilaca. 

@lindseyburt is that supposed to be insulting? lol i’ve been growing it for 4 years so I would hope it’s “too big” in some peoples opinion… and w the body standards saying “heroine chic” is now back… anything is “too big” tbh #gymfit #gymtok #girlswholift #gymgirls #fitness #glutetok ♬ оригинальный звук - Car Musicline

Lindzi je osudila nerealne standarde lepote, rekavši kako takva slika vrši pritisak na mnoge žene te one pokušvaju da budu premršve. Ona smatra kako bi jako telo, poput onog koje imaju žene iz teretane, trebalo da postane standard lepote koji će žene prihvatiti. Zato je i pokazala kako je od mršave devojke postala jaka i mišićava, zgodna vežbačica.

Printscreen/Tiktok/lindseyburt

Tiktokerka sa velikom zadnjicom pokazala je njen put transformacije od mršave ka snažnoj građi

Iako je na pojedinim snimcima uklonila opciju za komentarisanje, većina njenih pratilaca oduševljena je njenim sjajnim izgledom i zadnjicom koja nesumnjivo mami poglede i uzdahe. Ona je u jednoj objavi rekla kako za transformaciju koju želimo ne treba iz dana u dan očekivati rezultate neprestanim gledanjem u ogledalo, već treba imati strpljenja jer rezultati dolaze nakon nekoliko meseci.

- Ovo je ono što ja želim da vidim - zaključila je jedna Lindzina pratiteljka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)