Telo

DEČKO JE OSTAVIO JER MU JE DEBELA: Kada bude video njene nove fotografije, plakaće od muke (VIDEO)

Imala je 110 kilograma, a onda odlučila da promeni život iz korena.

24.02.2023 20:04

DEČKO JE OSTAVIO JER MU JE DEBELA: Kada bude video njene nove fotografije, plakaće od muke (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/lisabelle90987

Nezadovoljstvo nekim aspektom u životu u većini slučajeva se odrazi i na naš izgled. Uprkos tome što će mnogi reći da svi koji imaju prekomernu težinu, činjenica je da uzrok takvog stanja, osim predejanja, leži i u drugim razlozima poput stresa i emocija. Ipak, na kraju je osoba svesna da nešto mora da promeni u svom izgledu iako nije bitno šta je uzrok.

Printscreen/Tiktok/lisabelle90987

Devojka je pokazala kako je došla na neverovatnih 70 kilograma

 

Kroz promene u životu, pa možda i padove kakve mnogi imaju tokom borbom sa kilogramima, većina iz toga izađe uz podršku najbižih.

Suočavajući se sa prekomernim viškom kilograma i tiktokerka Liza je odlučila da nešto menja. Ona je u svojoj objavi na tiktok mreži objasnila kako je prošla put transfomacije, te uspela da se sa 110 kilograma  spusti na 70. Kako je rekla, dok se borila sa prekomernom težinom i tražila podršku, njen momak joj je to stalno nabijao na nos te ju je zbog toga mrzeo.

Pošto je želela da promeni nešto i napokon pokaže da ume da pobedi sebe, devojka je odlučila da smrša te dokaže dečku kako može da izgleda i sjajno.

-Učinila si tu uslugu njemu ili je on sada bivši?-

- Nadam se da i je sada bivši-

- Izgledaš fantastično, čestitam!-

- Vau...kako ti je ovo pošlo za rukom?- komentarisali su svi.

 

Devojka je u svojim objavama objavila samo napitak koji je redovno pila i koji joj je navodno pomogao da izgubi 40 kilograma. Radi o mešavini, kafe, vode i limuna, popularnog napitka koji kruži već duže vreme na internetu i koji nepotvrđeno topi kilograme te ubrzava metabolizam sagorevajući masti.

Liza nije podelila da li je u program mršavljenja imala i vežbe ali pretpostavlja se da ne, s obzirom na to da u objavama koje deli njeno telo nije u fit formi poput onih iz teretana, ali je značajno vidljivo da su kilogrami nestali, što sada izgleda na njoj skladno.

Bez obzira na način na koji je došla do zavidne figure, devojka odiše samopouzdanjem i vidljivim zadovoljstvom, te objavljuje snimke u najatraktivnijoj odeći. 

Ona poučena svojim iskustvom pomaže i drugima da izgube kilograme. Pretpostavlja se da je pored ovog napitka koji je uvela u ishranu, reducirala i režim ishrane, te ima svoj poseban nalog putem kojeg pomaže drugim klijentima.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

TBD

24.02.2023 21:02

Menjam dve mrsave za jednu debelu. Pride, dajem i bicikl.