Telo

NIKADA NIJE DOZVOLILA DEČKU DA JOJ VIDI STOMAK I DA GA DODIRNE: Sada je sa čitavim svetom podelila zašto je to tako! (FOTO/VIDEO)

Neli London je influenserka čija je priča pozitivno uticala na pola miliona žena i to iz samo jednog razloga.

22.02.2023 21:01

NIKADA NIJE DOZVOLILA DEČKU DA JOJ VIDI STOMAK I DA GA DODIRNE: Sada je sa čitavim svetom podelila zašto je to tako! (FOTO/VIDEO)
Instagram-_nelly_london

Mnoge žene smatraju da će ih partner voleti jedino ukoliko su u top-formi, zategnute i bez traga celulita. Neli London je influenserka koja, budući da je nabacila neki kilogram viška u predelu stomaka, nije dozvoljavala partneru čak godinu dana da je dodirne u predelu struka. Tu ženu prati 521.000 ljudi samo na Instagramu, a oni su bili svedoci odluke koju je Neli donela da je dečko ne mazi po stomaku ni tokom ljubavnih odnosa, niti u prolazu, niti dok leže jedno pored drugog i gledaju film.

- Moj stomak nije više bio ravan i mrzela sam svaki gram sala na njemu. Smatrala sam da će moj dečko to takođe mrzeti, da ću mu biti manje privlačna, a možda bi čak mogao i da me ostavi. Punih godinu dana mu nisam dozvoljavala da me dodirne u predelu stomaka, čak ni u šali, i on je to poštovao. U međuvremenu sam postajala svesna svog tela. Jasno mi je da ne mogu sve žene da budu manekenske građe i da imaju izvajana tela i ravne stomake. Možda je moguće da povratimo tela koja smo imale u mladosti, ali neophodne su drakonske mere koje možda neće ni dati rezultate. Zato sam počela da volim svoje telo onakvo kakvo jeste - istakla je Neli, a preneo San.

Ona je na Instagramu objavila serijal fotografija sa dečkom, gde je prikazala transformaciju svoga tela.

- Ovako se moje telo menjalo od prvog trenutka kada sam upoznala svog dečka - napisala je Neli uz video-zapis.


Usledili su mnogobrojni komentari. 

- Htela sam da zaplačem kada sam videla ovu objavu. Toliko je mnogo ljubavi na njoj, ali je vidna i transformacija tela. Isti je slučaj sa mnom. Ne volim svoje telo, mislim da je teško da ga vratim u pređašnju formu, ali ne i nemoguće -

- Ovo me je do suza pogodilo -

- Ista stvar, kada sam upoznala svoju ljubav bila sam mršavica. U međuvremenu sam se prilično ugojila i bila sam veoma nesigurna i tužna. Međutim on me voli podjednako i sada znam da kada budem rešila da smršam, to će biti samo zbog mene same, ni zbog koga drugog -

- Neli ovo je divno, ti si moja inspiracija - ređale su se reakcije. 

Ova žena motivisala je na hiljade dama da zavole svoja tela. Neli se nije stidela da svoje iskustvo do detalja podeli sa pola miliona pratilaca, koliko ih ima na Instagramu, i svima drugima koji su bilo voljni da čuju njenu priču.

Prvi put kada sam primetila promene bila sam tužna. Oscilacije u težini su bile sve primetnije, osećala sam se manje vrednom, mislila sam da me dečko više neće hteti, da ću mu biti manje privlačna ili će mi ponavljati svakim danom kako želi da smršam. Nisam želela da me dodiruje. Bila sam očajna, ali toliko sam pogrešila. Naša tela su vredna ljubavi. Ako mi ne volimo naše telo, kako će ga tek neko drugi voleti? Zavolela sam tako svaki milimetar svojih suvišnih kilograma i sada dozvoljavam partneru da me mazi i grli i po stomaku. Zapanjujuće je da to njemu uopšte nije odbojno. On me voli takvu kakva sam i žao mu je što samu sebe toliko dugo nisam volela. Zapamtite, niste rođeni da biste smanjivali svoje telo dok ne umrete, nije jedini smisao života da budete mršavi. Dopustite vašem partneru da vas grli svuda - istakla je ova influenserka, a usledila je salva pohvala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)