Ispovesti

NAPADAJU ME ZBOG PRIRODNO OGROMNIH GRUDI: Nastavnici me teraju da leti nosim jaknu, a drugarice da se zakopčam kada im dečko nailazi! (FOTO/VIDEO)

Monika Beri, umesto da uživa u oblinama koje joj je podarila majka priroda, mora neprestano da trpi užasavajuće komentare.

19.02.2023 21:01

NAPADAJU ME ZBOG PRIRODNO OGROMNIH GRUDI: Nastavnici me teraju da leti nosim jaknu, a drugarice da se zakopčam kada im dečko nailazi! (FOTO/VIDEO)
TikTok-monicaelise2

Pretpostavlja se da samo žene malih grudi imaju problem sa porprsjem, ali istina je da mnogo veće teškoće u životu mogu da prolaze žene bujnih grudi. Samo jedna od devojaka s takvim iskustvom je i Tiktokerka Monika Beri. Ta plavuša imala je tu sreću, ili prokletstvo, da ima prirodno bujno poprsje. Međutim, ona se neprestano susreće s neprijateljskim komentarima po društvenim mrežama, a pojedinci se ni na ulici ne libe da joj upute poneku ružnu reč. Ona je tako na TikToku objavila snimak da pokaže svima pritisak koji svakodnevno trpi.

- Nema ničeg goreg nego kada te kroz celu školu osuđuju zbog prirodno velikih grudi - stoji u opisu te mlade žene.

Na snimku vidimo Moniku u bazenu i to u tirkiznoplavom topu iz koga "viri" bujan dekolte

- Odrastanje uz prirodno velike grudi - glasi natpis kojim se započinje snimak.

TikTok-monicaelise2

Monika čitavog života ima problem zbog velikih grudi

Potom vidimo nastavnicu koja je ljutito gleda, a iznad stoji komentar: “Da li si bar mogla da preko obučeš jaknu?”, što su očigledne pridike koje je Berijeva slušala tokom odrastanja. Muškarci bi joj dobacivali: “Izbaci bar jednu da je vidimo”, dok su joj prijateljice govorile da prikrije grudi kada nailazi njihov dečko.

- Najstrašnije je bilo to što su mi najveći broj negativnih reakcija i komenetara upućivale žene. Čak i starije gospođe bi mi se rugale uz reči: “Čekaj da dođeš u moje godine, pa ćeš videti”, dok bi me i mlađe žene bez reakcije podrugljivo gledale, sa jasno osuđujućom namerom u pogledu - rekla je ova devojka, a preneo San.

Njen video snimak pregeledan je neverovatna 2,2 miliona puta, a usledile su i mnoge reakcije.

@monicaelise2

nothing like getting “roasted” in highschool during jr/sr wars for having big boobs lmao ♬ Miami, My Amy - Keith Whitley

- Grozno je što najveći broj mrziteljskih komentara dolazi upravo od žena -

- Tačno te razumem kako se osećaš, pogotovo deo gde te teraju da nosiš jaknu u školi na recimo plus 50 stepeni -

- Ovo je razlog što mnoge žene većih grudi nose šljampavu, široku garderobu -

- Godine su mi prošle dok sam stekla samopouzdanje i tek sada ponosno šetam svoj dekolte -

- Drago mi je da nisam usamljeni slučaj, stekla sam komplekse zbog velikih grudi -

- Moja mama je umela da mi kaže da ne brinem previše, jer čim dobijem decu, izgubiću grudi. S tim što ih ja nisam izgubila, već su mi se duplo uvećale -

- Samo hrabro devojko, i bez jakni! - glase samo neki od mnogobrojnih komentara na njenim objavama. 

@monicaelise2

I obviusly have to give her a shopping haul everyday ♬ original sound - trey

BONUS VIDEO:

Komentari (0)