Telo

DIZAJNERKA BUJNIH GRUDI DOKAZALA UŽIVO DA SU ONE PRAVE: Muškarci me stalno pitaju jedno te isto, a još više im se dopadne moj odgovor (VIDEO)

Elizabet je devojka prirodno velikih grudi čija priča pokazuje sa čim se sve ona svakodnevno suočava.

15.02.2023 15:01

DIZAJNERKA BUJNIH GRUDI DOKAZALA UŽIVO DA SU ONE PRAVE: Muškarci me stalno pitaju jedno te isto, a još više im se dopadne moj odgovor (VIDEO)
Printscreen/TikTok/_elizabeth2015

Mnoge dame idu na brojne operacije kako bi imale veće grudi, ali retke su srećnice koje se rode sa prirodnim oblinama. U savremenom svetu gde su silikoni postali manje-više uobičajena stvar, gotovo da je nemoguće da neko i pomisli da pojedine žene prirodno imaju veće grudi. Elizabet koja radi kao dizajnerka u Kaliforniji samo je jedna od devojaka koja se neprestano susreće sa "prozivkama" na račun svog bujnog poprsja. Njene grudi su prirodno velike, ali kaže da se ljudi ne libe da je redovno pitaju kod kog plastičnog hirurga je uvećavala grudi i koliko je platila silikone. 

Elizabet je očigledno prekipelo da se konstantno suočava sa neprikladnim opaskama tako da je na TikToku objavila video na kome je u beloj bluzi na preklop i otriva kompletan dekolte. Ona ima i teksas suknju, dok je dugu kosu boje meda u vidu talasa pustila da pada iza leđa kako bi grudi bile u prvom planu. Njen izraz lica je takav da se od starta vidi da joj bilo kakvi komentari na račun njenih grudi nikada nisu preterano laskali.

- Pitanje koje me najviše uznemirava kada mi ga postave: “Koliko su tvoje grudi koštale?”. Bile su besplatne! Tačnije, rođena sam sa njima! - stoji u opisu ovog snimka na TikToku, koji je preneo i San.

Video je u rekordnom roku pregledalo više od 78.100 puta, a dobio je i blizu 4.000 komentara, tako da je kalifornijska dizajnerka postala naširo poznata, ali očigledno ne po svom dizajnu, već po bujnim grudima.

- Vauuu, volela bih da i ja imam čime da se pohvalim! -

- Svaka čast devojko, ako si im zapušila usta! -

- Divna si, i grudi ti svakako izgledaju prirodno -

- I moje su slične, mora da se susrećeš sa neprestanim bolovima u ramenima, vratu i leđima -

- Moje saučešće u vezi sa bolovima u kičmi - glase samo neki od mnogobrojnih komentara na njenim objavama. 

Elizabet je mnogim damama zahvalila što dele njeno mišljenje da joj grudi izgledaju prirodno iako su prilično velike i potvrdila je da pati od bolova u leđima zbog njihove veličine.

Kao i uvek, najveći broj komentara svakodnevno joj stiže od pripadnika jačeg pola. 

- Mene više od pitanja da li su grudi prave ili ne, zanima da li bi ti izašla sa mnom na piće? -

- Svaka čast na izgledu, mada bih voleo da proverim uživo da li je to tačno -

- Jedva čekam da te upoznam, javi mi se! -

- Svako ko je imao priliku da opipa prave ženske bujne grudi, odmah bi znao da su i grudi ove žene prirodne! -

- Svi komplimenti za izgled - 

- Bio sam ubeđen da su silikoni, sada mi se još više sviđaš! - pišu joj svakodnevno.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)