Ispovesti

"MLAĐI MOMCI ME OBOŽAVAJU, ALI POBEGNU ČIM ČUJU KOLIKO IMAM GODINA"! Svi padaju na njene obline, a tek kad vide njen najjači adut! (VIDEO)

Misti Sins izlazi sa muškarcima koji su upola mlađi od nje, a tvrdi da sad bolje izgleda nego u dvadesetim godinama.

13.02.2023 15:30

"MLAĐI MOMCI ME OBOŽAVAJU, ALI POBEGNU ČIM ČUJU KOLIKO IMAM GODINA"! Svi padaju na njene obline, a tek kad vide njen najjači adut! (VIDEO)
TikTok-misty_sinns2

Pojedine dame imaju tu sreću da i u četrdesetim izgledaju krajnje mladoliko, tako da njihove godine ne dolaze u prvi plan, a mnogi bi im dali i deceniju manje. Žena koja se na TikToku predstavlja kao Misti Sins ima 44 godine, a objašnjava kako izlazi isključivo sa mlađim muškarcima, od kojih su mnogi čak upola mlađi od nje. Ona smatra da muškarci njenih godina nisu preterano interesantni, a budući da ima tu sreću da izgleda mladoliko i uz to ima raskošne obline, momci bukvalno ne mogu da joj odole.

- Volim momke u dvadesetim, nazivam ih dečacima igračkama, dok oni mene zovu se*si puma. Volim taj nadimak, smatram da nema ničeg lošeg u tome što sam kuguarka i što se viđam sa mlađima - objašnjava ova žena, koja smatra da sada izgleda bolje nego u dvadesetim.ž

Ona je brineta koja ima građu peščanog sata na koje je malo ko od njenih 186.000 pratilaca ostao ravnodušan. Pratioci trvde da ne znaju u šta pre da gledaju - u bujno poprsje, negovanu kožu, pune sočne usne ili dugu loknastu kosu. Međutim, ni ta dama nije savršena, a evo i koji je načešći razlog zbog kog joj retko koja veza uspe.

- Svi su fascinirani mojim izgledom. Mlađi momci pogotovo, oni tvrde da su sanjali da sretnu ovakvu ženu. Ipak, pravi muk nastane kada shvate koliko zapravo imam godina. Verovatno misle da sam bar deceniju mlađa, ako ne i više, pa kada preračunaju da imam godina kao njihova mama ne bude im baš najprijatnije. U početku su zaneseni pa tome ne pridaju previše pažnje, ali dešava se da njihovo oduševljenje samo naglo prestane, tako da doslovce pobegnu glavom bez obzira! Jasno mi je da se prepadnu odgovornosti koju sa sobom nosi veza sa ženom mojih godina. Prijateljice mi kažu da je neozbiljno i da pomišljam da izlazim sa mlađima, budući da su krajnje neodgovorni, ali to ne utiče na moje odluke. Poslednji moj dečko imao je 25 godina i imali smo nekoliko divnih meseci provedenih zajedno - otkriva Misti.

Podrazumeva se, usledile su salve komentara.

- Ja ne bih pobegao nikada, maštam o tome da Vas sretnem -

- Predivna si, nisam video lepšu ženu nikada -

- Volim starije žene, ne bih imao ništa protiv da budem sa ovakvom damom -

- Prava si se*si kuguarka! -

- Obožavam žene raskošnih oblina, sumnjam da bih ikada pobegao -

- To se u današnje vreme zove MILF, a ja obožavam MILFICE - glasile su samo neke od reakcija. 

Zabavljanje sa "mlađanim dečkićima", ima svojih prednosti, kao i mana, a samo jedan od problema sa kojima se Misti susreće jeste i ta što oni vole da švrljaju sa strane. Ona, pak, ima rešenje i za to.

- Šta radim kada uhvatim bivšeg dečka da mu je telefon pun slika polugolih žena sa kojima razmenjuje poruke? Uslikam se i ja polugola i pošaljem te fotografije svim njegovim prijateljima! - odgovara ta domišljata žena, a mnogi u komentarima podržavaju njenu strategiju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)