Brak i veze

MLAĐI MUŠKARCI ME PRIVLAČE JER SU MNOGO GRUBLJI U KREVETU: Zvezda filmova za odrasle otkrila šta voli da joj partneri rade van kamera (FOTO)

Rišel Rajan privatno preferira dosta mlađe muškarce, a za to ima brojne razloge.

24.01.2023 09:05

MLAĐI MUŠKARCI ME PRIVLAČE JER SU MNOGO GRUBLJI U KREVETU: Zvezda filmova za odrasle otkrila šta voli da joj partneri rade van kamera (FOTO)
Instagram-onlyrichelleryan

Rišel Rajan (37) je  zvezda erotskih filmova koja već decenijama snima u industriji za odrasle, ali kao ni mnoge mnogo manje poznate dame, nije odolela iskušenju da sadržaje objavljuje i na OnlyFans platformi. Budući da se približila 40. godini, otkrila je da za privatni seks bira isključivo dosta mlađe partnere. Po njenom mišljenju oni su izdržljiviji, maštovitiji i orniji za igrarije u krevetu od muškaraca njenih godina ili starijih.

- Moj poslednji partner sa kojim sam imala seks van kamera, mislim da ima 27 godina. Privatno isključivo preferiram mlađe muškarce. Spavala sam sa velikim brojem partnera i u praksi sam dokazala da su bolji ljubavnici mlađi muškarci - objasnila je Rajanova, a preneo Dejli star.

Rišel je priznala i da je u godinama kada je nazivaju kuguarkom, a za nju vezuju i tremin MILF. Ona se poslednjih 5 godina u kategorizaciji na sajtovima koji objavljuju filmove za odrasle isključivo može pronaći u kategoriji kuguarka/MILF.

- Nije tajna da mlađi momci vole iskusnije i starije dame u krevetu. Njima ne treba neka klinka koja ni sama ne zna šta voli i kako. S druge strane, žene u godinama poput mene mogu nečemu da ih nauče i tačno znaju šta i kako žele, zato su mnogo zanimljivije mlađim muškarcima. Moje iskustvo je dokazalo da su upravo oni bolji u krevetu, izdržljiviji i skloniji eksperimentisanju - odgovorila je ona.

Rajanova je u tridesetim otkrila da je privlače partneri koji imaju dosta manje godina od nje. 

- Mislim da sam imala 33 kada sam bila sa likom koji je tada imao 23. To je iskustvo bilo mnogo bolje nego biti sa nekim od 33. Mislim da me stariji muškarci posmatraju kao neku kojoj je trenutna opsesija OnlyFans i pitaju se kada ću izaći iz te faze. Mlađi muškarci su pak tu radi trenutnog užitka, tu su da odrade šta treba i da brišu kući. Sa njima mogu da budem dovoljno gruba, oni to vole. Uradiće šta god da zatražim, a meni se to sviđa. Recimo obožavam da im sedim na glavi i da ih na neki način gušim. On guši mene, ja gušim njega, to mi je interesantno. U erotskoj industriji sam već 17 godina i ne zadovoljavam se prosečim stvarima. Takođe sam žena svesna svog savršenog tela i toga šta sve muškarcu mogu da pružim - objasnila je Rišel.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)