Telo

NAJURILI SU ME S POSLA I OPTUŽILI DA IM IZGLEDOM OMETAM MUŠTERIJE: Ova plavuša nema obline, niti se oblači provokativno, ali zbog jedne stvari je trn u oku svima! (FOTO/VIDEO)

Melani Kolet je nekadašnja atraktivna radnica restorana brze hrane koja je sada pravu sreću pronašla na drugom radnom mestu.

20.02.2023 20:01

NAJURILI SU ME S POSLA I OPTUŽILI DA IM IZGLEDOM OMETAM MUŠTERIJE: Ova plavuša nema obline, niti se oblači provokativno, ali zbog jedne stvari je trn u oku svima! (FOTO/VIDEO)
Instagram-melaniecollettx

Mnoge profesije, a pogotovo one koje nude uslužne delatnosti vole da im prodavci budu prijatne spoljašnosti. Smatra se da će bilo šta što se prodaje bolje proći ukoliko je u rukama prodavca koji je ljubazan, lepih manira i prijatnog izgleda. Međutim, čini se da ponekad nije dobro kada je neko toliko privlačan da ometa način rada i funkcionisanje ostalih radnika ili kupaca. 

Melani Kolet (20) je nekadašnja radnica jednog restorana brze hrane koja je po procenama mnogih veoma atraktivnog izgleda. Ona je prilično mlada, nema preterano naglašene obline i na radnom mestu se nije oblačila nepristojno budući da su svi radnici restorana morali da nose identične uniforme. Međutim, njena duga smeđa kosa, krupne zelene oči i sočne usne, očigledno su bili dovoljan adut da poremete ustaljen način rada u restoranu.

- I dan danas mislim da su svi radnici, a pogotovo gazda, bili ljubomorni na moj izgled. Zaposleni bi često flertovali sa mnom, a ponekad bi se i automobili duže zadržavali u redu. Jedan stariji gospodin mi je čak rekao da sam suviše lepa da bih bila tek samo jedna u nizu prodavačica. Taj čovek me je čak zamolio da mu se pridružim, ali sam uz osmeh odbila - otkrila je ta mlada dama, a prenosi San.

Ona ističe da je neprestano doživljavala neprijatne situacije na poslu samo iz razloga što je bila lepša od ostalih radnica.

- Način na koji se glavni menadžer ophodio prema meni je za svaku osudu i znam da je to radio zato što nisam želela da izađem sa njim. Ostale radnice su bile zavidne i ljubomorne na moj izgled, a o vlasniku ne želim ni da trošim reči. Zarađivala sam nešto više od 6 i po evra na sat. Svi su mi govorili da sreću treba da okušam na OnlyFans platformi, što sam na kraju i uradila i sada dnevno zarađujem oko 1.700 evra. Malo je reći da sam prezadovoljna. Radim kad hoću, oblačim i svlačim šta hoću, a deo radnika koji je flertovao sa mnom, još dok sam radila u restoranu, su postali upravo oni koji su pretplaćeni na moj kanal - ističe ta mlada žena koja ne žali što je promenila profesiju.

Melani je za svega nekoliko meseci otkad radi na OnlyFans kanalu zapratilo na Instagramu više od 20.000 ljudi, i nikada se nije pokajala.

- Iz restorana su mi odgovorili da sam ja bila kriva što su zaposleni flertovali sa mnom, a automobili stajali u redu duže nego što je predviđeno. Rekli su mi otvoreno da sam suviše atraktivna i da ometam rad koji bi bez mene savršeno funkcionisao, tako da izgleda da im je svima laknulo kada sam otišla. Tamo sam doživljavala pravi mobing, iako smo sve bile isto obučene, samo su mene terali da skidam šminku ili lak na noktima kako ne bih dodatno skretala pažnju na sebe, a to je nečuveno - istakla je Koletova, dok komplimenti na njen Instagram i TikTok nalog ne prestaju da stižu.

- Predivna si -

- Pravi slatkiš -

- Nestvarna si -

- Čista desetka -

- Ne znam da li si lepša ili zgodnija -

- I dalje ne mogu da verujem da si prodavala pomfrit u Meku na auto-putu, kakav bi greh bio da si ostala tamo - glase samo neke od reakcija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)