Telo

ZAPAZIO JE PLAVUŠU KAKO ŠETA TIK UZ NJEGA I ZAMOLIO JE DA JE FOTOGRAFIŠE: A onda je ona otvorila mantil, nije mogao ni da sanja šta ima ispod! (FOTO/VIDEO)

Ana je atraktivna devojka koja neodoljivo podseća na Merilin Monro, a iako nije model svi su se složili da je najlepša žena koju su ikad videli.

20.02.2023 13:14

ZAPAZIO JE PLAVUŠU KAKO ŠETA TIK UZ NJEGA I ZAMOLIO JE DA JE FOTOGRAFIŠE: A onda je ona otvorila mantil, nije mogao ni da sanja šta ima ispod! (FOTO/VIDEO)
Facebook-Luc A Menard

Opšte je poznato da ulicama šeta mnogo lepih devojaka od kojih bi pojedine mogle da stanu rame uz rame sa svetskim top-modelima. Ulični fotografi često nalete na lepotice, a Njujork je prepun takvih. Jedan od njih tako je uočio prelepu devojku koja je pored njega hodala u dugom kožnom mantilu s krznom po reverima i rukavima, dok je dole imala antilom čizmice visokih potpetica. Izgledalo je kao da negde žuri, a za sobom je vukla kofer na točkićima. Fotograf je bio zasenjen njenom harizmom, sofisticiranom lepotom i kraćom, talasastom, platinastoplavom kosom koja je odmah asocirala na neprevaziđenu glumicu Merilin Monro

Fotograf je bojažljivo prišao ženi rekavši joj da je prelepa, na šta se ona samo nasmejala otkrivši prelep osmeh i još lepše zube. Uz malo snebivanja ona je pristala da se fotografiše, a onda je usred centra Njujorka nastupio tajac.

Slučajni prolaznici su se sjatili oko prelepe plavuše koja je izmamila sve poglede. Ona je, naime, samo na prvi pogled delovala stidljivo jer je u narednom trenutku raskopčala mantil i usledio je pravi raj za oči svih prolaznika koji su se u tom trenutku našli na ulici.

 

 

Plavuša se zove Ana, a fotograf nije mogao da veruje da ona nije fotomodel. Kada je raskopčala mantil, koji je bio dug do zemlje, moglo se primetiti da ispod ima samo brushalter i donji veš, a preko svega jedino kombinezon od tila sa dugim rukavima i steznik. Ispozirala je baš u stilu Merilin Monro, na opšte oduševljenje fotografa i ostalih prolaznika.

- Ne mogu da verujuem da ova žena zapravo nije model. Obožavam da upoznajem ljude koji su divni na svaki mogući način, a Ana ima stil, energiju i lepotu - stoji u opisu snimka fotografa Luka Menarda, koji je na Fejsbuku pregledan 3,1 miliona puta.

Snimak ima i više od 41.000 sviđanja i blizu 2.000 komentara. 

Usledili su i mnogobrojni komentari.  

- Volim njenu energiju, dobre vibraciju i lepotu -

- Apsolutno je predivna, obožavam njenu energiju -

- Prelepa plavuša! Miks Merilin Monro i Kim Besindžer -

- Njena pozitivna energija je zarazna, vidi se da obožava život i to je čini još lepšom! -

- Ovaj fotograf ima zaista odličan ukus! -

- Kada porastem želim da imam život poput njenog, vidi se da obožava svoj život, bravo devojko! -

 - Možda nije model, ali sa takvim nogama, mora da je plesačica, samo plesačice i balerine imaju tako izvajane noge -

- Nikada nisam videla toliko lepu ženu koja pritom najviše liči na Merilin Monro! Mogla bi da je glumi i da pomislimo da je zaista Merlinka živa! - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Ivan

18.11.2023 18:46

Ma da sve kao slučajno, a ustvari sve namešteno za potrebe snimanja