Telo

KOZMETIČARKA OTKRILA ŠTA JOJ MUŠKARCI TRAŽE NA DEPILACIJI: Ovakav zahtev odmah odbija, neverovatno je šta im pada na pamet (VIDEO)

Tamar tvrdi da je bilo svega i svačega ali ona takve želje ne ispunjava kod klijenata.

24.02.2023 16:05

KOZMETIČARKA OTKRILA ŠTA JOJ MUŠKARCI TRAŽE NA DEPILACIJI: Ovakav zahtev odmah odbija, neverovatno je šta im pada na pamet (VIDEO)
Prinintscreen TikTok/glowbytamar

Amerikanka po imenu Tamar je kozmetičarka po zanimanju i na TikToku deli savete vezane za depilaciju. Kako je otkrila, dolaze joj i žene i muškarci sa najrazličitijim zahtevima. Međutim, postoje stvari na koje nikad ne pristaje posebno kad je u pitanju depilacija intimne regije.

@glowbytamar Never again 😭 i bet this is how tattoo artist feel too 😂 #waxersoftiktok #waxing #estheticianlife #estheticianhumor ♬ original sound - ItsDeDe Tv

Dolaze i muškarci

Tamar je ističe da voli svoj posao, nikad joj nije dosadno i svaki dan je drugačiji. Ona je stručnjak za depilaciju i malje skida sa celog tela uključujući i intimnu regiju svojih klijenata.

- Bilo je zaista vrlo blesavih zahteva ali ne pristajem na sve što klijent traži. Kad zahtevaju da im intimnu regiju izdepiliram u obliku svojih ili tuđih inicijala ja to jednostavno odbijem i kažem im da za to potraže drugog kozmetičara - objasnila je ona.

Tamar na svom profilu često daje stručne savete ali i odgovara na različita pitanja od toga da li trudnice smeju da se depiliraju do pitanja vezana za depilaciju muškaraca.

- Ljude zanima da li dolaze muškarci na depilaciju intimne regije. Da, dolaze i to vrlo često. Ima dosta heteroseksualaca koji žele da imaju urednu intimnu regiju. Oduševe se kad shvate da im guza ne mora da izgleda kao prašuma - našalila se ona.

Kozmetičarka je objasnila da joj je najvažnije da postoji međusobno poštovanje i da njeni klijenti na termin dođu čisti i uredni.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)