Sex

PODMLAĐIVANJE PREKO INTIMNE REGIJE! Stručnjaci iznenadili: Ako ovo radite svakog dana sprečićete pojavu mnogih bolesti!

Gotovo svakodnevna pojava dokazano podiže imunitet, popravlja raspoloženje i smanjuje rizik od karcinoma, a evo i šta je to!

19.03.2022 22:00

PODMLAĐIVANJE PREKO INTIMNE REGIJE! Stručnjaci iznenadili: Ako ovo radite svakog dana sprečićete pojavu mnogih bolesti!
Pixabay.com

Koliko je zdrava masturbacija? Svi znamo da jeste korisna, ali znamo li tačno koliko? U današnje vreme ne bi trebalo tabu teme više uopšte da postoje, pa tako krećemo sa razotkrivanjem svega onoga što vas je nekada bilo sramota da pitate stručnjake.

Seksualni analitičar, doktorka Glorija Brejm otkila je tajnu zdravlja, a to je redovna masturbacija.

- Samozadovoljanje bar tri puta nedeljno može učiniti čuda vašem telu i vašem umu, i to važi i za muškarce, a tako i za žene podjednako - objašnjava Glorija za "San".
Pre nego što je postala seksualni terapeut, Glorija je bila učiteljica engleskog, i analitičarka sa Wol strita.

Masturbacija podiže imunitet

Pixabay.com

istražujete svoje telo


- Masturbacija podstiče vaše raspoloženje o seksu i podiže vaš imunitet. Upravo zato doživljavanje vrhunca masturbacijom šalje gomilu pozitivnih hormona vašim celim telom i to može imati brojnih prednosti. Ti hormoni su oksitocin, poznatiji i kao hormon ljubavi, seratonin, poznatiji kao hormon sreće, i dopamin, hormon zadovoljstva - ističe Glorija.


Ova analitičarka zapravo tvrdi da je orgazam najveći vrhunac koji naše telo može proizvesti, i to bez ikakvih psihoaktivnih stimulansa što je tipično za droge.


- Kao što peremo zube svakodnevno, moramo se naučiti i da svakodnevno masturbiramo. Orgazam je vrhunsko zadovoljstvo koje možete sebi da priuštite i to bez odlaska kod vašeg dilera! Takvu količinu kvalitetnih hormona ne može vam ni vaš lekar prepisati, niti oni postoje u vidu neke tablete. Takođe kada dođe do traumatičnih iskustava u vašem organizmu, koji potiču od stresa i anksioznosti, orgazam će biti upravo taj koji će učiniti da je vaš život vredan življenja - podsetila nas je dr Brejm.

Orgazam kao odbrana od gripa

pexels.com

orgazam leči


Na jednom američkom univerzitetu je čak sprovedena studija koja je uključivala 11 muškaraca, kojima su merena bela krvna zrnca 5 minuta pre i 45 minuta posle orgazma, do kog su došli masturbacijom. Dokazano je da se naš organizam bolje bori sa nastupajućom infekcijom, ukoliko redovno masturbiramo i dostižemo orgazam. Takođe se masturbacija pokazala dobrom kao preventiva u odbrani od gripa.


Neurolog Stefan Evers je došao do saznanja da se 60 posto bola od migrenoznih glavobolja oslobađa upravo orgazmom koji je stimulisan masturbacijom.

Orgazmom protiv karcinoma prostate

shutterstock.com

orgazam leči oboljevanje od karacinoma prostate

 

Studije su pokazale da su oni koji redovno dostižu vrhunac masturbacijom manje bolesni od karcinoma prostate.

- Dokazano je da muškarci koji masturbiraju više od 21 put mesečno, smanjuju rizik od raka prostate za čak 33 posto, u odnosu na one koji se samozadovoljavaju sedam puta mesečno. Masturbacija osim što je dobra za dušu je takođe dobra i za srce ,jer dramatično smanjuje rizik od inafarkta - reči su ovog neurologa.


Dr Blejm ističe da smo neprestano u novim otkrićima blagodeti koju donosi i seks i orgazmi, a neki od njih su bolji zubi, zdraviji san, bolji apetit, a ljudi koji to češće rade izgledaju znatno mlađe od svojih vršnjaka.

Nije li nam upravo ova doktorka otkrila tajnu večne mladosti koju nećete naći ni u jednom salonu lepote ili kod "bjuti hirurga?"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (5)

Ćure

20.03.2022 09:48

Ima da živim 100 god :)))

Joka

21.03.2022 00:23

Zato je moj deda zdrav kao dren. Izgleda da cu morati na namestim kameru pored njegovog komjutera da se uverim.

Penzioner

21.03.2022 23:51

Ako svakog dana masturbirate izgubi ćete i na kilazi.

Električar

24.03.2022 09:28

Ako neko ima stalnog partnera i redovan seks, zašto bi masturbirao?