Lice

KOZMETIČARKA OTKRILA KAKO U STVARI IZGLEDA ČIŠĆENJE LICA: Za one koji su verovali da je umivanje dovoljno, evo dokaza da nije (VIDEO)

Snimak koji se pojavio na Internetu pokazuje kako zapravo izgleda nega kože osobe koja redovno ide kod kozmetičarka, a kako li je tek kod onih koji to ne čine.

23.08.2022 12:00

KOZMETIČARKA OTKRILA KAKO U STVARI IZGLEDA ČIŠĆENJE LICA: Za one koji su verovali da je umivanje dovoljno, evo dokaza da nije (VIDEO)
FOTO: ST/N. Pančić

Svest kod nekih žena je na visokom nivou, naročito kada je nega lica i tela u pitanju, te redovno odlaze na tretmane kod kozmetičara. Iako se mnoge od njih u kućnoj varijanti snalaze kako bi svoje lice održale blistavim i sjajnim, druge dame smatraju da je vešta ruka stručnjaka bolja i prepuštaju se stručnim licima.

Međutim, ima i onih koje uprkos svakodnevnom korišćenju šminke, izloženosti prljavštini i znoju, negiraju da je njihovom licu neophodn dubinsko čišćenje i kozmetički tretman i da micerlarne vode i tonici rade svoj posao.

Dubinsko čišćenje lica je daleko od puke, jednostavne higijene i ono pruža dubinsku negu licu u čišćenju pora. U to su se uverili mnogi korisnici Tik toka koji nisu znali kako zapravo izgleda uklanjanje nečistoća sa lica, kada se pojavio snimak tretmana lica jednog klijenta u kozmetičkom salonu.

 

@zaharaahmed1010 🌸Thats why professional facials are beneficial as they deeply clean them clogged pores 🌸#skincare #facialtreatment #birminghamuk #salonroom ♬ love nwantinti (ah ah ah) - CKay

 

Pretpostavlja se da je reč o ženi, a snimak prikazuje sav užas nehigijene lica, zapostavljene kože i nakupljene prljavštine. Kozmetičar uz pomoć špatule otklanja površinski sloj na koži i mitisere. Da nemate predstavu da je reč o kozmetičkom tretmanu, verovatno bi neko mislio da je po sredi obrada drveta.

Mnogi su bili oduševljeni snimkom i raspitivali se o salonu gde bi mogli da odrade tretman, a većna se složila da tako zapravo izgleda zdrava i normalna koža.

Ako je za verovati ovom snimku, mnoge dame bi trebalo da posete barem jednom mesečno kozmetičara i da se posvete higijeni svog lica. Micelarne vode, tonici i maske ne mogu zameniti profesionalnu ruku i alat koji na površini mogu svašta da izvuku, baš kao u ovom snimku.

BOUS VIDEO:

Komentari (0)