Zanimljivosti

ON JE NOVI PARTNER MONIKE BELUČI: Fatalna lepotica mesecima je u tajnoj vezi sa ovim holivudskim velikanom (FOTO)

Nakon razvoda glumica je pronašla sreću u još jednom šarmantnom kolegi iz filmske industrije.

22.02.2023 19:01

ON JE NOVI PARTNER MONIKE BELUČI: Fatalna lepotica mesecima je u tajnoj vezi sa ovim holivudskim velikanom (FOTO)
YouTube/printscreen

Monika Beluči (58) i Vinsent Kasel (56) godinama su bili u braku kojem se divio ceo Holivud. Od kako su 2013. godine stavili tačku na svoju ljubavnu priču, glumica je privatni život vešto skrivala.

Poznato je da je italijanska lepotica imala brojne udvarače što javne, što tajne. Međutim, njeno srce nije niko zarobio tokom cele prethodne decenije. Britanski mediji pišu da je tome došao kraj. Kako prenosi Dejli Mejl glumica Monika je mesecima u tajnoj vezi sa filmskim režiserom Timom Bartonom

Par se prvi put sreo pre 16 godina, ali su počeli da se zabavljaju nakon što su se videli na Lumijer filmskom festivalu u Lionu u oktobru prošle godine.

Profimedia, Tanjug/AP

Monika Beluči je ponovo zaljubljena i to u Tima Bartona

Monika, koja je bila počasni gost festivala, uručila je Timu (64) nagradu za životno delo Lumiere na sceni otprilike u vreme kada su oni zvanično počeli da se zabavljaju. Dok mu je uručivala nagraduTim je rekao: - Čitav svoj život zajedno, nikada nisam osetio toliku ljubav kao večeras. Dobrodošli na najbolju sahranu koju sam ikada imao! - šaljivo je poručio Barton.

Njih dvoje su viđeni i kako idu da gledaju reprodukciju nemog dokumentarnog filma koju je 1895. režirao pokojni francuski sineasta Luj Lumijer.

Francuski mediji pišu da su se Monika i Tim nakratko sreli na stepeništu Palate festivala u Kanu 2006. godine, ali su se tek šesnaest godina kasnije, iza kulisa drugog festivala, zbližili.

Evan Agostini/Invision/AP

Tim Barton i Monika Beluči upoznali su se dok je ona još bila u braku

 

Monika je sama otkako se 2019. rastala od umetnika Nikolasa Lefevra. Prethodno je bila udata za Vensana Kasela od 1997-2013. Monika je upoznala je Kasela 1996. godine na snimanju filma „Appartement“. Imaju dve ćerke, Devu, koja je rođena 2004. godine, i Leoni koja je na svet ušla 2010. godine.

Bili su zajedno tri godine pre nego što su se venčali na intimnoj ceremoniji u Monaku, na francuskoj rivijeri. Monika je govorila o ljubavi u intervjuu za Paris Match još 2011. kada je još bila u braku sa Kaselom, priznajući da za nju "nema racionalnosti" kada su u pitanju veze.

- Nose me trenutak i instinkt. Nema racionalnosti, samo emocije. Voliš ili ne voliš. Ne odlučujete sedeći za stolom: OK, dakle, imam dvoje dece, 16 godina života u paru, to bi bilo lepo da potraje, ali kako ću to uspeti? - govorila je Monika.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)