Zanimljivosti

VOLEO JE DA ŽENE U KREVETU NOSE SAMO PAMUČNI BELI DONJI VEŠ, a jednu stvar nije podnosio u intimnim odnosima, morala sam da ga učim! Otkrila šokantne detalje o Elvisu Prisliju (FOTO)

Prelepa glumica Sibil Šeferd, koja je "kralja roka" upoznala kada je imala samo 22 godine, otkrila je dosta o tome kakav je on bio u intimnim odnosima.

19.02.2023 17:01

VOLEO JE DA ŽENE U KREVETU NOSE SAMO PAMUČNI BELI DONJI VEŠ, a jednu stvar nije podnosio u intimnim odnosima, morala sam da ga učim! Otkrila šokantne detalje o Elvisu Prisliju (FOTO)
Printscreen/Youtube/Celebrity Lifestyle

Glumica Sibil Šeferd proslavlja svoj 73. rođendan i jednako je lepa i živahna kao što je bila u svojim dvadesetim kada je upoznala muzičku zvezdu Elvisa Prislija. Postala je poznata nakon svojih uloga u emisiji "Poslednja slika šou" iz 1971. godine, kao i u seriji "Srceparajući dečak" i mnogi su brujali o njenoj lepoti. Prisli je čuo da ona boravi u Memfisu kada je imala samo 22 godine i želeo je sastanak sa njom. Ona je odmah odgovorila, ali je postavila jedan uslov.

Glumica je, naime, očekivala lično poziv od Elvisa, te je tadašnjem zajedničkom prijatelju rekla "da ne pristaje ako je on lično ne pozove". Ubrzo se i to dogodilo te se par našao u pozorištu koje je on iznajmljivao do ponoći i priznala je kako ga je dugo čekala.

- Mislila sam u to vreme da je prestar za mene, a i Bitlsi su bili moja muzika... ali mđu nama je postojala hemija. Mirisao je na sapun, slatko kao šećer i znoj - otkriva Šeferdova za britanski Ekspres, dok je o Elvisu davne 2000. godine rekla Lariju Kingu kako je čuveni pevač bio "briljantan, zabavan i srdačan"

Ona je otkrila kako nije dugo čekala da postane deo Elvisovog seksualnog života, budući da je poznato kako je "kralj roka" čekao i nije spavao pre braka sa svojom suprugom Prisilom.

- Voleo je da devojke nose bele gaće, što sam ja odbila da učinim - istakla je još Šeferdova, aludirajući na to da je Prisli navodno bio fasciniran nevinim, mlađim devojkama, poput tadašnje supruge Prisile koja je imala samo 14 godina kada ju je upoznao. 

Glumica je otkrila i kako Prisli nije voleo da spava sam, te da je delio krevet sa svojom majkom Gledis u tinejdžerskim danima.

- I pored toga Elvis je bio seksi i neverovatan momak i jedan od najlepših muškaraca koje sam ikada srela. Ali u krevetu je bio veoma brižljiv i među nama je sve sjajno funkcionisalo - navela je ona.

Dodala je, pak, kako Elvis nije voleo oralni seks.

- Morala sam da ga naučim kako to da radi. Ima i gorih stvari koje treba naučiti čoveka - priseća se nekad atraktivna glumica.

Sibil je ispričala i kako je provodeći sve više vremena sa njim shvatila da je bio zavisnik od droge, što nju nije interesovalo.

- Često je dolazio u spavaću sobu i bukvalno bi se onesvestio ili bi ostavio drogu na noćnom ormariću pored nakita - prisetila se Šeferdova. 

Iako je njihova kratka afera bila završena, glumica nikada nije zaboravila vreme koje je provela sa muzičkom legendom rekavši da ga se seća kao "slatkog i neodoljivog muškarca ali i ozbiljno zaljubljenog u drogu"

BONUS VIDEO:

Komentari (0)