Zanimljivosti

PRE ROKVIĆA BOJANA JE BILA SA OVIM ZAVODNIKOM: Manekenka je zavela milionera, svi su pričali o njihovoj ljubavi (FOTO)

Jedna od najlepših srpskih manekenki u zenitu karijere osvojila je srce jednog od najplaćenijih košarkaša NBA lige.

18.02.2023 13:00

PRE ROKVIĆA BOJANA JE BILA SA OVIM ZAVODNIKOM: Manekenka je zavela milionera, svi su pričali o njihovoj ljubavi (FOTO)
Foto: ST/V.Lukić

Bojana Barović  još sa 14 godina počela je manekensku karijeru kao članica modne agencije „Fox“. Imala je angažmane širom Evrope i Azije. Na Tajlandu je živela dve godine, a u Parizu tri. Njeno lice krasilo je naslovne strane najprestižnijih svetskih magazina i zaista je imala zapaženu karijeru u modelingu. Na ovdašnjim prostorima nazvali su je srpskom Megan Foks zbog neverovatne sličnosti sa fatalnom glumicom.

Instagram-bojanabarovic

Bojana Barović osvojila je svetsku modnu scenu

 

Dok je osvajala svetske modne piste, ova atraktivna Novosađanka osvojila je i srce nekadašnje NBA zvezde i jednog od najplaćenijih košarkaša ove lige Poa Gasola. Oni su vezu započeli 2005. godine kada je bivši španski reprezentativac igrao u Memfisu. Zajedno su bili dve godine, međutim, njihova ljubav doživela je krah. O ovoj vezi Bojana nije rado govorila za domaće medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pau (@paugasol)

 

 - Upoznali smo se, bili smo zajedno i to je to - rekla je jednom prilikom.

Dve godine nakon raskida lepa Bojana je pronašla sreću u ljubavi sa srpskim pevačem. Naime, Barovićeva je 2009. godine postala učesnica rijaliti programa“Survivor“ na Filipinima. Na ostrvu se zbližila sa pevačem Nikolom Rokvićem.

 

 

Pevač ju je zaprosio pred kraj koncerta koji je održao ispred Narodne skupštine za Novu 2015. godinu. Bojanin odgovor je bio potvrdan. Od tada su u srećnom braku i važe za jedan od najomiljenijih parova na javnoj sceni i ujedno jedan od najstabilnijih. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pau (@paugasol)

 

Bojana i Nikola su se venčali 7. maja 2016. godine u manastiru Mileševa u prisustvu najboljih prijatelja i rodbine. U avgustu iste godine su dobili ćerku kojoj su dali ime Leona a 27. februara 2019. godine Bojana je rodila sina Simeona. Pre samo nekoliko meseci Bojana i Nikola obradovali su svoje fanove objavom da čekaju još jednu bebu koja će uveličati njihovu porodičnu sreću.

 

Instagram-bojanabarovic

Bojana i Nikola važe za jedan od najskladnijih parova

 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)