Brak i veze

NE ŽELIM KARIJERU, ŽENI JE MESTO U KUĆI KAKO BI MUŽ BIO ZADOVOLJAN: Ispovest ove domaćice obišla je svet, evo šta smatra svojim obavezama(FOTO)

Isti Vilijams ima san da živi u toplini doma, ne ide na posao, kuva i čisti kako bi njen muž bio glava kuće

06.02.2023 20:01

NE ŽELIM KARIJERU, ŽENI JE MESTO U KUĆI KAKO BI MUŽ BIO ZADOVOLJAN: Ispovest ove domaćice obišla je svet, evo šta smatra svojim obavezama(FOTO)
TikTok-esteecwilliams

Mnoge žene i dalje se bore za ravnopravnost na svim poljima, ali izgleda da postoji nekolicina dama koje uživa u tradicionalno podeljenim ulogama. Tako Isti Vilijams (25) obožava da čini sve kako bi njen suprug Konor (23) bio srećan i namiren. Ona smatra da je muškarac glava porodice i da bi trebalo da štiti i hrani svoju ženu i decu. Iako ovaj par još uvek nema dece, Isti veruje u partijarhalno vaspitanje i u to da je njen suprug Konor taj mora biti kompletno namiren kako bi išao na posao i zaradio platu. Konor radi kao električar i on je jedina osoba koja finansijski održava celu kuću i ispunjava sve zahteve supruge Isti. S druge strane, Isti kuva po 5 sati dnevno kako bi bila sigurna da će njen dragi i sutradan imati kompletan ručak.

- Ručak za muža skuvam prethodne večeri, sređujem mu odeću da sve bude organizovano i staram se da kuća bude čista i da miriše kada  moj suprug dođe kući. Želim maksimalno da mu olakšam život. Definitivno nisam odrastala u tradicionalnom okruženju. Moji roditelji su se razveli kada sam bila dete, a moja majka je jedva sastavljala kraj s krajem. Znala sam da ne želim da budem žena koja radi po ceo dan a onda mora da dođe kući i čisti. Oduvek sam znala da želim da budem domaćica i da imam partnera koji ceni tu moju ulogu - rekla je Isti, a preneo San.

 

 

Isti je čak upisala i fakultet i studirala je meteorologiju, ali znala je da će prestati sa studijama onog dana kada upozna srodnu dušu, što se ubrzo i desilo.

- Uopšte nisam ni planirala da imam karijeru ili uopšte idem na posao. Volela bih da nastavim studije, ali čisto da bih imala diplomu i smatram da je poželjno da školovanje nastavim od kuće. Ovde sam neophodna mome suprugu i ne uviđam prednosti besumučnog odlaska na fakultet ili rada iz kancelarije. Dom je mesto na kome žena treba da bude uvek, kako moj Konor ne bi morao ni prstom da makne - objasnila je Vilijamsova.

 

 

Ona je lepa i zgodna plavuša koja ne samo što voli tradicionalno podeljne porodične uloge, već se trudi i da izgleda retro.  Održava kosu u stilu frizure Merilin Monro, dok nosi i retro haljine, a uvek je besprekorno doterana i sređena za svoga muža.

- Volim da izgledam lepo. Takođe, imam vremena za hobije i nove veštine, tako da trenutno učim da se bavim baštovanstvom i uskoro ću početi da se bavim umetničkim klizanjem. Konor ne mora ni prstom da mrdne u kući jer vredno radi da bi nas prehranio - rekla je Isti i dodala da se ona i njen suprug nadaju da će uskoro imati decu, koji će ponovo biti njena odgovornost.

Njen TikTok nalog je pun snimaka u kojima objašnjava svoje stavove, a izgleda da se većina žena pronašla u ulozi domaćice.

 

 

- I ja sam bila domaćica punih 20 godina, toliko sam bila ispunjena sve te godine -

- Ovo bih toliko i ja volela da radim! Da pripremam hranu za moju ljubav i ne moram da radim, makar ribala i brisala kuću svaki dan -

- Bila bih odlična domaćica, posvećena mužu i deci, ali moj suprug nije to umeo da ceni, tako da sam jednog dana zavšila sama sa decom na ulici bez ikakvog obrazovanja niti dana rada, ništa nije obećano večno! -

- U tvojim godinama sam takođe uživala da udovoljavam mužu, da bi se to završilo u mojih 40 godina razvodom, želim ti svu sreću, ali nikad se ne zna -

- Ja sam radila dva posla i jedva sam čekala da napustim sve i ostanem kod kuće sa mužem i decom, sada uživam -

- Biti domaćica je divno, ali pazi da kao ja ne završiš pod stare dane sa četvoro dece razvedena, jer se moj dragi muž zaljubio u mlađu ženu koja je nova domaćica kuće -

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)