Brak i veze

KUPIO JE DEVOJCI VERENIČKI PRSTEN, ali kad je ona videla taj komad nakita usledio je šok! Tako nešto nije sanjala ni u najluđim snovima!

Žena je pitala korisnike interneta za mišljenje povodom vereničkog prstena koji je dobila, a evo šta joj je zasmetalo.

30.01.2023 15:07

KUPIO JE DEVOJCI VERENIČKI PRSTEN, ali kad je ona videla taj komad nakita usledio je šok! Tako nešto nije sanjala ni u najluđim snovima!
Shutterstock

Verenički prsten za mnoge predstavlja kulminaciju ljubavi, a svaka žena mu se neizmerno raduje i priželjkuje ga. Ipak, izgleda da radost nije na istom nivou kod svake dame. Tako je jedna žena bila srećna zbog samog čina veridbe i odmah je svom dragom odgovorila sa: "da", ali izbor samog prstena nije je ostavio oduševljenom. Odmah je primetila da je suviše tanak, običan, a dijamant je bio premali. Pomislila je da je verenik trebalo i nju da povede kako bi sama izabrala prsten, ali već je bilo kasno. Šlag na torti bio je kada je videla da je ovaj dokaz ljubavi koštao, prema njenim kriterijumima, premalo - svega 1.674 dolara.

- Moj verenik veoma dobro zarađuje. Iz tog razloga me je iznervirao podatak da je prsten platio samo ovoliko. Jeste lep oblik, svedeno belo zlato, koje je moglo da bude deblje, i mali dijamant. Dragi kamen je zaista mogao da bude veći, nisam se nadala da će biti ovolicki. Šta vi mislite, da li je koretno da verenici kupite prsten od samo 1.674 dolara, a u mogućnosti ste da možete da joj priuštite mnogo bolji - pitala je ona korisnike na internetu.

shutterstock.com

Nije oduševljena izborom vereničkog prstena

Ta dama se požalila i da joj nije preterano drago što će najverovatnije celog života nositi "prosečni" nakit.

- U očima verenika prsten mi savršeno stoji. Idealne je veličine i ide uz mene. Nisam ni rekla da nije lepog oblika, već bih samo želela da je veći i da je krupniji dijamant. Naravno, vereniku nisam rekla da nisam oduševljena njegovim izborom, garant bi mu u tom slučaju neko sa posla rekao da prsten treba da bude samo simbolika naše ljubavi i da je nebitno koliki je i koliko je koštao. Međutim, mislim da je ipak bio veoma jeftin i prosečan - ispričala je očajna žena.

Iako se nadala komentarima podrške korisnika interneta, suočila se s neprijatnim rekacijama. Pritom, uglavnom su je napale pripadnice lepšeg pola.

shutterstock.com

Smatra da je prsten izuzetno skroman i jeftin

- Šta ima veze kakav je verenički prsten, to je simbol ljubavi! Ja sam dobila sa interneta jedan od 25 dolara i bila sam presrećna -

- Ukoliko zaista ima toliko dobru platu kao što tvrdiš, možda je ovo bio probni prsten posle koga bi trebalo da usledi onaj pravi. Takođe, možda je ovo bio test kojim je hteo da se uveri da nisi sponzoruša, izgleda da si pala na njemu -

- Budi srećna što te je uopšte i zaprosio! Toliko si sebična da zaslužuješ da budeš sama! -

- Ne mogu da verujem šta nas ova žena pita?! Moj je koštao 125 dolara, verenik je baš hteo skuplji, ali sam insistirala da se zaustavimo na toj cifri pošto nam još mnogo stvari treba za venčanje i sređivanje doma - ređale su se reakcije na mrežama. 

shutterstock.com

Da li je cena vereničkog prstena presudna za naredni brak

 BONUS VIDEO:

Komentari (0)