Zanimljivosti

SVET OPET BRUJI O AFLEKU I LOPEZOVOJ: Posle žučne svađe na dodeli Gremi nagrada pokazali šta su oboje istetovirali! (FOTO)

Poznati par očigledno je najnovijim potezom želeo da zapuši usta svima onima koji su pomislili da zbog nedavne svađe u javnosti njihovoj ljubavi dolazi kraj.

15.02.2023 13:21

SVET OPET BRUJI O AFLEKU I LOPEZOVOJ: Posle žučne svađe na dodeli Gremi nagrada pokazali šta su oboje istetovirali! (FOTO)
Shutterstock

Ovih dana je na gotovo svim svetskim portalima i na društvenim mrežama jedna od tema broj jedan bio snimak svađe Dženifer Lopez i njenog supruga, glumca Bena Afleka, na dodeli muzičkih nagrada Gremi, pa je par sada očigledno rešio da dokaže da njihova ljubav nije u krizi. Naime, supružnici su podelili objavu u kojoj se vidi da su se oboje istetovirali tako da njihovi crteži simbolizuju "večnu i beskonačnu ljubav među njima".   

Čestitajući Dan zaljubljenih svom izabraniku, Lopezova je objavila fotografiju savršenih trbušnjaka gde se na jedno njenom boku ispod grudi nazire simpatična tetovažica. Uz taj post je objavila još nekoliko fotografija iz njihove veze, nagoveštavajući istovremeno i novi album.

Ap photo

Aflek i Lopezova su povodom Dana zaljubljenih odlučili da pokažu da njihova veza nije u krizi

Tetovaža Lopezove nalazi se ispod grunog koša i došla je do izražaja u ultra-kratkoj beloj majici koja je istakla njene trbušne mišiće. Tetovaža koja predstavlja znak beskonačnosti očigledno predtavlja težnju poznatog dvojca da pokažu da je među njima sve u savršenom redu. S druge strane, glumčeva tetovaža je malo drugačijeg dizajna i prikazuje dve strele koje se prepliću, dok su njegovi i pevačicini inicijali smešteni između njih. Krupan plan fotografije tetovaže koju su objavili mnogi mediji ne pokazuje baš najbolje gde se ona nalazi, ali se čini da je negde u predelu ruke. 

Par, inače, koristi svaku priliku da u javnosti razmeni nežnost, pa je tako Aflek jednom prilikom to učinio tako što je spustio glavu na grudi svoje voljene, dok se ona smeškala u kameru. Lopezova je i tu fotografiju podelila sa fanovima, kao i trenutak kada su uživali na jahti, dok je ona u žutom bikiniju. 

Podsetimo, Aflek i Lopezova su postali zvezde ovogodišnje dodele muzičkih nagrada Gremi, ali ne zbog nagrade koje je ona osvojila. Oni su snimljeni kako se prepiru, pa nije bilo potrebno mnogo da ti zapisi postali viralni. Na TikToku su se delili snimci neraspoloženog glumca, dok se atraktivna pevačica očigledno zdušno trudila da pokaže kako je sve u redu. 

Ni do danas nije otkriveno šta se u stvari dogodilo i da li je po sredi bila samo obična bračna razmirica ili možda nešto mnogo ozbiljnije.    

BONUS VIDEO.

Komentari (0)