Zanimljivosti

ZAŠTO SU SVE ŽENE POLUDELE ZA USNAMA LEPTIROM? Rijaliti zvezda pokazala rezultate nove procedure, kako vam se ovo dopada? (FOTO)

Rijaliti i TV zvezda Loren Gudžer podvrgla se najnovijoj proceduri koja za rezultat ima izuzetno specifičan oblik usana, a evo o čemu je reč.

14.02.2023 14:01

ZAŠTO SU SVE ŽENE POLUDELE ZA USNAMA LEPTIROM? Rijaliti zvezda pokazala rezultate nove procedure, kako vam se ovo dopada? (FOTO)
Printscreen/Youtube/This morning

U želji da izgledaju što lepše većina dama danas odlazi kod estetskih hirurga kako bi korigovale svoje lice i telo, a najčešće su prve na "udaru" usne. Danas je procedura njihovog dorađivanja postala toliko zastupljena da se sprovodi češće nego stomatološke intervencije.

Kada su poznati u pitanju, odavno je jasno da njima ne promiče nijedan trenutak da o svojim najvovijim "kreacijama" na licu ne obaveste fanove i prikažu kako je čitava procedura korekcije tekla, ali i kakav je rezultat nakon nje. Jedna od njih je i britanska rijaliti i TV zvezda Loren Gudžer koja je preko društvenih mreža podelila impresije o usnama nakon što su joj u njih na specifičan način ubačeni fileri. Novoj tehnici, kojoj se među prvima podvrgla i kontroverzna britanska rijaliti zvezda Kejti Prajs, podrazumeva dobijanje efekta leptira. Procedura je preko noći postala izuzetno popularna.

Preko otečenih usana koje je podelila na svom instagram profilu, Gudžerova je imala zalepljenu traku, istakavši da zbog toga neobično priča. 

Printscreen/Instagram/laurengoodger

Loren je podelila na društvenim mrežama kako joj usne izgledaju neposredno nakon intervencije

 

Inače, Kejti Prajs je samo nešto malo ranije pokazala svoj novi izgled posetivši salon u kom je bila i Gudžerova kako bi dobila punije usne u obliku leptira. Bivša manekenka je takođe objavila proces ubrizgavanja filera, a zatim i rezultat s prelepljenom trakom.

- Verovatno mislite šta predstavlja ova traka! Došao je dan za usne i botoks - napisala je kratko Dženerova uz novu objavu. 

Iako je otkrila kako ne podnosi igle i te tretmane, istakla je da je apsolutno zadovoljna novim usnama i njihovim izgledom.

Printscreen/Instagram/laurengoodger

Bivša manekenka Kejti Prajs je takođe s pratiocima podelila kako izgledaju njene tek urađene usne

Loren je odlučila da poveća usne nakon što je smršala posle smrti svoje tek rođene ćerke. Do tragedije pri porođaju je došlo samo malo nakon što je Lorenin bivši partner, Džek Meklin, izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Turskoj. Kako je tada ispričala, doživela je nezamislivu tugu zbog smrti malene Lorene i nije jela zbog stresa, što je prouzrokovalo i drastično mršavljenje. 

- Ostala sam u kući i nisam izlazila, a sada osećam da sam psihički bolje. Sada se fokusiram na sebe i vraćam se na pravi put - istakla je ona.

Inače, Loren ima i osamnaestomesečnu ćerku Larouz za koju kaže da je njena snaga i da bez nje ne bi mogla da preživi Loreninu smrt. Ona je inspiriše i drži čvrstom kada prolazi kroz teške trenutke i održala ju je u najgorem periodu života.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)