Zanimljivosti

OTKRIVENA TAJNA KEJT I VILIJAMA: Evo gde odvode decu kada su nevaljala, svi govore o ovakvom načinu vaspitanja, a da li je i ispravno? (FOTO)

Vojvoda i vojvotkinja od Velsa trude se da podstiču kreativnost i umetničko izražavanje svojih mališana.

08.02.2023 16:01

OTKRIVENA TAJNA KEJT I VILIJAMA: Evo gde odvode decu kada su nevaljala, svi govore o ovakvom načinu vaspitanja, a da li je i ispravno? (FOTO)
Ap photo

Princ Vilijam (40) i Kejt Midlton (41) imaju stroga pravila ponašanja za svoje troje dece prinčeve Džordža (9) i Luja (4) i princezu Šarolt (7). Deci je strogo zabranjeno bilo kakvo vikanje i dranje po kući, piše britanski San. Deca kao deca pa makar i plave krvi mogu da budu vrlo nestašna, međutim, to se rešava efikasnim metodama vaspitanja.

Tanjug/AP

Prinčevski par ima stroga pravila za svoju decu

Rešavanje sukoba

Kako su opisali izvori bliski kraljevskoj porodici, Vilijam i Kejt koriste drugačiji način kažnjavanja svoje dece kad su nevaljala.

- Kejt i Vilijam ih odvode sa mesta sukoba i s njima mirno razgovaraju pokušavajući da im objasne zašto je takvo ponašanje neprihvatljivo – rekao je izvor.

Sudeći po ponašanju njihove dece ovo nije baš uvek delotvorno. Britanski mediji podsećaju kako je maleni Luj uhvaćen da stavlja ruku majci na usta tokom proslave platinastog jubileja, sada već pokojne, kraljice Elizabete II u junu prošle godine.

Stručnjak za britansku kraljevsku porodicu Kejt Nikol je naglasila da se vojvoda i vojvotkinja od Velsa trude da razvijaju kreativnost kod svoje dece i podstiču ih da se bave umetnošću i kreativnim zanatima. Tako su Vilijam i Kejt nedavno ponosno pokazali akvarel sliku koju je uradio njihov najstariji sin Džordž za Božić. Maleni princ je naslikao irvasa u snegu sa dva crvendaća.

Značaj ranog detinjstva

Kejt Midlton smatra da su događaji do pete godine deteta izuzetno važni za njegovo kasnije formiranje. Zato je pokrenula inicijativu o značaju ranog detinjstva za kasniji život svakog čoveka. Ona je podelila i svoju fotografiju kad je bila mala dok je otac drži u naručju.

- Pokrenuli smo inicijativu za podizanje svesti o vitalnoj ulozi ranog detinjstva u kasnijem formiranju našeg života. Volela bih da svi više provedemo vremena sa svojom porodicom i decom, sa svojim prijateljima i da razgovaramo o značaju ranog detinjstva u oblikovanju naših života – napisala je ona uz fotografiju.

Kejt je pozvala ljude da podele svoje fotografije iz perioda kad su bili deca. Njena slika u očevom naručju zbunila je mnoge njene fanove jer neodoljivo podseća na princa Luja pa su mnogi mislili da je na fotografiji zapravo on a ne njegova majka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)