Zanimljivosti

KADA JE VIDEO ČELZI SLOMIO SE OD EMOCIJA, JOŠ JE VOLI: Hari je mislio da je zaboravio bivšu, sada je otkrio istinu (FOTO)

Vojvoda od Saseksa je u svojim memoarima otkrio neke detalje u vezi sa nekadašnjom devojkom, govoreći da li je još uvek voli.

10.02.2023 10:56

KADA JE VIDEO ČELZI SLOMIO SE OD EMOCIJA, JOŠ JE VOLI: Hari je mislio da je zaboravio bivšu, sada je otkrio istinu (FOTO)
Netflix

Osvrnuvši se u svojim memoarima na jednu od svojih veza sa Čelzi Dejvi ćerkom milionera iz Zimbabvea, princ Hari je ispričao kako je i dalje gajio osećanja prema njoj na Vilijamovom venčanju na kojem je i ona prisustvovala.

Hari je priznao da je došlo do naleta bure osećanja kada je video da Čelzi ulazi u dvoranu. Prisetivši se bratovljevog posebnog dana on je rekao da je bio svestan da i dalje nešto oseća prema bivšoj devojci i d au to nije sumnjao, ali da su ta osećanja sve vreme bila potisnuta. Vojvoda od Saseksa je govorio o tome kako se osećao zbog muškaraca koji su obletali oko Čelzi te tražili ples sa njom.

- Ljubomora me je savladala te noći i rekao sam joj to zbog čega sam se osećao još gore nego kada smo raskinuli. Malo je to bilo i patetično.Trebalo je da pronađem nekog novog i da krenem dalje. - piše on u svojoj knjizi.

Tanjug/AP

Iako su se rzišli sa Čelzi, hari je otkrio da je na Vilijamovom venčanju došlo do navale osećanja i da je osetio ljubomoru

 

Hari i Čelzi su raskinuli 2010. godine, između ostalog, zbog pritiska medija koji su ih pratili u stopu tokom njihove veze.

Pišući o romansi u svojim memoarima, Hari je otkrio zbog čega njihov odnos, između ostalog, nije mogao da uspe. Čelzi ga je pratila na svim važnim događajima, te i na jednom kada se pripremao za odlazak u vojsku dobivši posebnu plavu beretku od oca. On je bila tu sa Kamilom i kraljem Čarlsom kao i sestrama princeze Dajane, što je za Harija bilo idilično. Međutim, problem je postojao. 

Iako su se suočavali i ranije sa problemima u vezi i raskidom, dali su šansu svojoj ljubavi ali ovog puta bilo je bezuspešno.

 

 

- Nismo imali izbora. Imali smo stare probleme, ništa nije rešeno. Čelzi je želela da putuje, da se zabavlja a ja sam ponovo bio na putu ka ratu. Uskoro je trebalo da krenem. Da smo ostali zajedno imali bismo sreće da se vidimo svega nekoliko puta u naredne dve godine a to nije veza - priseća se Hari.

Shvativši da se ponovo nalaze u slepoj ulici, odlučili su da se raziđu.

Bivši batler princeze Dajane, Pol Barel sa druge strane komentariše kako smatra da bi se Hari oženio sa Čelzi da je njegova majka živa. Prema njegovom mišljenju, Hari bi se oženio jednom od tadašnjih dveju devojka sa Čelzi ili Kresidom da je princeza tu, te da ne bi radio to što sada radi. On je za magazin Ok rekao kako nije tražio vezu već nekog ozbiljnog da ga vrati na put sa kojeg se izgubio nakon smrti majke. 

 

 

- Srce mu se slomilo i niko to nije mogao da popravi dok nije došla Megan. Megan je to popravila. Mislim da je on potpuno opsednut njome. Odrekao se svega- dodaje Barel.

Sa Čelzi Dejvi je Hari izlazio od 2004. do 2011. godine. Kasnije je Kresidu upoznao preko rođake Eugenije i sa njom je bio oko dve godine. Obe Harijeve bivše devojke prisustvovale su njegovom i Meganinom venčanju 2018. godine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)