Zanimljivosti

LUKSUZ IH JE PROMENIO: Ovako su muzičke zvezde izgledale na svojoj prvoj dodeli Gremi nagrada (FOTO)

Proteklog vikenda održana je 65. godela Gremi nagrada te je pravi trenutak da se podsetimo kako su neke zvezde izgledale na svom prvom pojavljivanju na ovoj muzičkoj svečanosti.

07.02.2023 18:30

LUKSUZ IH JE PROMENIO: Ovako su muzičke zvezde izgledale na svojoj prvoj dodeli Gremi nagrada (FOTO)
Tanjug/AP

Gremi nagrade se smatraju za možda i najveće priznanje u muzičkoj industriji. Veliki je prestiž samo i prisustvovati ovoj svečanosti uručivanja nagrada, a kamoli dobiti jednu od njih. To pokazuje i što svake godine crvenim tepihom prošeta veliki broj slavnih ličnosti mesecima unapred pripremajući stajling baš za ovo veče.

Kako godine prolaze, možemo videti sve ekstravagantnija izdanja i dobitnika i gostiju. Međutim, nije oduvek bilo tako. S početka bilo je bitno obući se koliko toliko svečano, a da se to opet uklapa u lični stil. Neke zvezde imale su prilike da više puta dobiju prestižnu Gremi nagradu te su njihova lica nezaobilazna na ovoj manifestaciji. Među njima su svakako rekorderka Bijonse, potom Madona, Hari Stajls i Tejlor Svift. 

Podsetimo se kako su neke od zvezda švedskog šoubizna izgledala na svom prvom pojavljivanju na crvenom tepihu upriličenom za dodelu Gremija a kako na ovom poslednjem 65. po redu.

Bijonse

Bijonse se na dodeli Gremi nagrada pojavila prvi put pre 23 godine. Tada je još bila članica grupe a ne samostalni izvođač. Od tada, pevaču viđamo svake godine, a kako i ne bi kada je sada oborila rekord po broju Gremi nagrada. 

Dok je na prvoj dodeli delovala nesnađeno, poput deteta u prodavnici slatkiša, sada je već suvereno vladala crvenim tepihom i ponela Gremi nagrade u svoju već ispunjenu vitrinu sa priznanjima.

Kao i uvek Bijonse je igrala na kartu seksepila što joj odlično i pristaje.U crebrnoj haljini izgledala je kao milion dolara. 

Adel

Adel se prvi put na dodeli muzičkih prizanja pojavila, sada već davne, 2009. godine. Tada je delovala stidljivo ali svesno da joj je mesto u samom vrhu muzičke industrije.

Za svoje prvo pojavljivanje na dodeli Gremija odabrala je crne pantalone i široku tuniju iste nijanse, a fluorescentno zelenim mantilom dala je pečat ovoj kombinaciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by adele <3 (@doseofadele_)

Sada je situacija bila znatno drugačija. Pevačica je tokom godina dovela svoju liniju do savršenstva te je ponosno pokazivala obline u plisiranoj haljini koja prati liniju njenog tela.

Tejlor Svift

Tanjug/AP

Tejlor Svift na ovogodišnjoj dodeli Gremi nagrada

 

Šarmantna Tejlor Svift prvi put je na crveni tepih Gremi nagrada zakoračila 2008. godine. Tada je izgledala poput princeze iz diznijevih crtanih filmova. Plavo-ljubičasta korset haljina priličila je njenom telu.Na dnu šlepa imala je prožete kristalčniće i perje i istoj boji, uz šta je uklopila i šminku. 

Na ovogodišnjoj dodeli, Tejlor je zračila samopuzdanjem, seksepilom i luksuzom. Od plave boje ni ove godine nije odustala, ali sada u znatno moćnijijoj i skupljoj verziji. Posebno se govorilo o njenim minđušama.

Ona je nosila nakit čuvene juvelirnice Loren Švarc vredan tri miliona dolara uključujući ljubičaste safire od 136 karata i dijamantske minđuše u obliku zmaja. Sviftova je obukla kreaciju Roberta Kavalija kraljevsko plavi top koji je otkrivao njene trbušnjake i odgovarajuću suknju.

Hari Stajls 

Među brojnim damama na crvenom tepihu, pažnju je uspeo da ukrade i jedan muškarac. Reč je naravno o Hariju Stajlsu koji uvek iznova uspe da nas iznenadi eksentričnim izdanjem u kojem se on očigedno fantastično oseća.

Prvi put se na dodeli Gremija pojavio 2021. godine sa žutim sakoom i ljubičstim perjem, a sada u upadljivom šljokičavom kombineznu zbog kojeg svi govore o njemu već danima. 

Madona

Govoreći o kraljici popa, ona je oduvek umela da iznenadi i na sceni i van nje. Iako smo navikli na njene ekscentrične nastupe još od kada je stupila u muzičku industriju, na prvoj dodeli Gremija 1999. bila je svedeno obučena.

Za ovu priliku odabrala je belu bluzu i ljubičaste zvonaste pantalone. Kosa je bila crna, ravno ispeglana te je delovala neupečatljivo. Na ovogodišnjoj dodeli pak itekako se govrilo o njoj. Madonino lice bilo je potpuno izobličeno i otečeno od botoksa.

Crno strogo odelo podsetilo je na njen buntovnički stav, međutim, preterivanje u estetskoj hirurgiji ju je svrtalo u more istih.

Kamila Kabeljo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @55cosasbonitas

Šarmantna pevačica Kamila Kabeljo sa lakoćom se probila u sam vrh muzičke industrije. Njene pesme danas se slušaju na svim kontinentima.

Prvi put se na Gremi nagradama pojavila 2017. godine u beloj haljini koja je u mnogome asocirala na venčanicu. Ove godine igrala je na kartu seksepila te je bila u providnom topu i crnoj suknji sa dubokim strukom i još dubljim šlicem.

 

Paris Hilton

Bogatašica Paris Hilton već godinama je u javnom životu i na svim bitnijim dešavanjima. Iako bi je mnogi pre nazvali starletom nego zvezdom, njena popularnost dokazuje suprotno.

Prvi put je na crveni tepih svečanog događaja muzičke industrije zakoračila 2009. godine u šarenoj šljokičavoj haljini. Ove godine odlučila se za elegantniji i lukuzniji model duge haljine u kojoj je izgledala kao princeza.

 

 

Komentari (0)