Zanimljivosti

ZVEZDE NA GREMIJU SU PALE U SENKU OVIH PAROVA: Svi govore o izgledu Bena Afleka, Bijonse pokazala ko je glavni u njenom braku (FOTO)

Na svečanoj ceremoniji koja je održana u Los Anđelesu oni su bili glavna tema.

06.02.2023 17:22

ZVEZDE NA GREMIJU SU PALE U SENKU OVIH PAROVA: Svi govore o izgledu Bena Afleka, Bijonse pokazala ko je glavni u njenom braku (FOTO)
Foto: Tanjug/AP, Profimedia

U Los Anđelesu održana je 65. dodela Gremi nagrada što je najprestižnije priznanje u muzičkoj industriji, a mnogi smatraju da je ovo i muzički pandan filmskoj nagradi Oskar. Brojne zvezde potrudile su se da zablistaju na crvenom tepihu, a parovi uvek izazivaju najviše pažnje. Poznato je da se pripadnice lepšeg pola mesecima ranije sređuju za prestižna priznanja, tako da su toalete, nakit, cipele, frizura i šminka odavno odabrane, a njihovi partneri se trude da ih koliko-toliko proprate. Dok su dive blistale ispred bliceva fotoaparata, pojedini pripadnici jačeg pola su se većinom dosađivali, a evo i koji parovi su izazvali najviše pažnje.

1. Bijonse i Džej Zi

Bijonse je sinoć ušla u istoriju time što je po 32. put osvojila Gremi nagradu, ali joj je izmakla glavna nagrada za najbolji album koja je pripala britanskoj pop zvezdi Hariju Stajlsu. Ona je na binu izašla u haljini koju potpisuje modna kuća "Guči". Haljinu krasi gornji deo koji je napravljen kao korset od satena u boji kože, a donji deo je u metalik formi i spaja se sa drugim delom toalete. Suknja ima dubok šlic i otkriva zgodne noge popularne pevačice, a ona je celokupnu toaletu upotpunila kožnim rukavicama koje idu preko lakta.

Kada ste poput Bijonse umetnik sa najviše Gremija u istoriji, možete biti dovoljno hrabri da promenite nekoliko odevnih kombinacija za ceremoniju. Do sada smo izbrojali 3 kombinacije na pevačici, i to srebrnu Guči kreaciju sa volanima, Balmain coord po meri i crnu somotsku haljinu od Schiaparellija. Njen suprug muzički mag Džej zi se potrudio da proprati savršene kreacije svoje supruge u koju su bile uprte sve oči, pa se tako opredelio za odelo visokog sjaja uz koje je upario leptir mašnu.

- Pokušavam da ne budem previše dirnuta - rekla je Bijonse koja je na podršci zahvalili porodici, deci i suprugu, pevaču Džej Ziju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hova_bey.carter

 

2. Dženifer Lopez i Ben Aflek

Dženifer se takođe pojavila na dodeli Gremija i zablistala u glamuroznoj Guči haljini. Latino diva uručila je nagradu za najbolji pop vokalni album, koju je osvojio Hari Stajls. Njena tamnoplava haljina bila je prekrivena volanima s dramatičnim šlepom, šlicom do butina i resama od kristala. Svoj izgled je zaokružila Bulgari nakitom i srebrnim štiklama. Taze golupčići Džej Lo i Ben Aflek više nigde ne idu razvdojeni, tako da je Aflek propratio svoju izabranicu na dodeli nagrada na kojoj nije pretrano uživao. Poznato je da Ben nije oduševljen pažnjom medija koju sada dobija i zbog svoje supruge, ipak, u odelu po meri potrudio se da proprati ekcentričnu haljinu svoje supruge. Njegovo raspoloženje i izgled svima su zapali za oko te svi spekulišu kako glumac izgleda umorno, kao da je preko noći ostario iako bi iz novu/staru ljubav trebalo da blista.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

 

3. Megan Foks i Mašan Gan Keli

Glumica Megan Foks nosila je čak dve haljine, jednu na zabavi i drugu na samoj dodeli nagrada. Ona je na zabavi blistala u pripijenoj crvenoj haljini s korsetom i seksi detaljem na struku koju potpisuje modna Aleksis Mabij, dok je na samoj ceremoniji dodele priznanja nosila toaletu u stilu starog Holivuda Zuhara Murada sa uskim korsetom optočenim kristalima. Megan je na ruci nosila pink zavoj, ali nije otkrila kad se i kako povredila. Zaljubljena do ušiju nije se odvajala od svog dečka Gan Kelija koji je bukvalno sijao u srebrnom sakou.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

4. Adel i Rič Paul

Adel je osvojila svoj 16. Gremi u karijeri, a ovoga puta za pesmu "Easy on Me". Ona se za ovu priliku pojavila u baršunastoj bordo haljini, sečenoj u struku i sa volanima na gornjem delu i mini šlepom. Ovoj jednostavnoj, a efektnoj kombinaciji dodala je i prelepe minđuše, prstenje i narukvicu. Partner Rič Paul propratio ju je u crnom odelu od pliša.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@paradiaseadele)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rich Paul (@richpaul)

 

5. Hajdi Klum i Tom Kaulic

Supermodel Hajdi Klum je kao i uvek savršeno izgledala u zlatnoj haljini pripijenoj uz telo, dok je pozirala sa suprugom Tomom Kaulicem koji je nosio proverenu kombinaciju, crno odelo i crnu košulju. Hajdi je ponela haljinu koja je u boji zlata, a spušta se do zemlje uz pregršt detalja u vidu nakita koji su prišiveni uz haljinu. Ona je upotpunila stajling zlatnim masivnim nakitom, a budući da je ovoga puta kreacija bila duga u prvom planu bio je dekolte koji je bukvalno dosezao do struka, ali ništa manje od nje se nije ni očekivalo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)