Zanimljivosti

65. DODELA GREMI NAGRADA: Od glamura i milionskog nakita do šokantnih izdanja Blek Čajne i Šanaje Tvejn (FOTO)

Crveni tepih na ovogodišnjoj svečanoj dodeli muzičkih nagrada bio je prava šarada.

06.02.2023 12:00

65. DODELA GREMI NAGRADA: Od glamura i milionskog nakita do šokantnih izdanja Blek Čajne i Šanaje Tvejn (FOTO)
Tanjug/AP

U Los Anđelesu sinoć je održana 65. dodela Gremi nagrada muzički pandam Oskaru i najprestižnije priznanje u muzičkoj industriji. Brojne zvezde potrudile su se da zablistaju a bilo je i onih čiji stajling je izazvao čuđenje kad su se pojavili na crvenom tepihu.

Jedan od njih bio je Hari Stajls koji se pojavio u neobičnom kombinezonu sa raznobojnim kockicama koji je podsećao na pačvork. Prilikom preuzimanja nagrade za najbolji album godine on je ipak bio svedenije obučen u beli sako i srebrnu bluzu koja je otkrivala njegove istetovirane grudi.

Blek Čajna šokirala je fanove kostimom od crnog perja pa se našla na udaru brojnih kritika na društvenim mrežama. Gornji deo njenog tela podsećao je na pticu uključujući i glavu okruženu perjem, dok je ostatak stajlinga naglasila crnim čarapama i rukavicama, a na njenom licu posebno se isticale neobično iscrtane oči.

Tanjug/AP

Dencija je nosila neobičnu crnu haljinu ukrašenu svetlo plavim kristalima

 

I dok se na prošlogodišnjoj dodeli nagrada pojavila u pidžami, Dencija je ovog puta odabrala drugačiji ali ništa neobičniji luk. Nosila je crnu haljinu sa visokim, neobičnim, plavim okovratnikom ukrašenim hiljadama svetlo plavih kristala dok je glavu pokrila nečim što podseća na hidžab takođe ukrašen svetlo plavim kristalima. Autfit je upotpunila crnim naočarima za sunce.

Zvezda večeri, bar kad je u pitanju novac koji je uložila u autfit, bila je Tejlor Svift koja je koja je nosila nakit čuvene juvelirnice Loren Švarc vredan tri miliona dolara uključujući ljubičaste safire od 136 karata i dijamantske minđuše u obliku zmaja. Sviftova je obukla kreaciju Roberta Kavalija kraljevsko plavi top koji je otkrivao njene trbušnjake i odgovarajuću suknju.

Zvezda kantri muzike Ešli Mekbrajd na crvenom tepihu se pojavila u crnoj haljini sa korsetom i dekolteom do pupka sa njenim bujnim grudima na izvolte. Pred grudi u prvom planu bile su i njene brojne tetovaže na telu uključujući i pozamašnog orla na grudima.

Šanaja Tvejn prošetala je crvenim tepihom u fanki belom odelu Harisa Rida na velike crne tufne dok je njena narandžasta kosa izvirivala ispod velikog šešira sa istim printom.

Lizo, koja je bila nominovana za pet Gremi nagrada šepurila se u masivnom jarko narandžastom ogrtaču sa cvetnim aplikacijama i sa potpisom Dolče&Gabana. Ispod je nosila usko krojenu narandžastu haljinu a kompletan stajling upotpunila je sa par providnih rukavica.

Bijonse i Adel izbegle su pojavljivanje na crvenom tepihu. Adel je odabrala bordo plišanu haljinu Luisa Vitona i ponela nezvaničnu titulu najbolje obučene pevačice na Gremiju.

Bijonse je nosila upečatljivu srebrnu haljinu sa zlatnim poprsjem koja je isticala njenu vitku figuru i bujne grudi.  Sa 32 osvojena Gremija Bijonse je postala i najodlikovaniji muzičar u istoriji dodele ovih prestižnih nagrada.

Kardi B na crvenom tepihu je prošetala u živopisnoj plavoj haljini koja je imala interesantan i ogroman okovratnik koji je delom zaklanjao njenu glavu.

 

 

Dženifer Lopez, koja je bila u ulozi domaćice, na dodeli Gremi nagrada pojavila se u društvu supruga Bena Afleka s kojim je razmenjivala nežnosti za stolom. Na bini se pojavila u glamuroznoj Guči toaleti sa dubokim šlicem koja je ukrašena nizom svetlucavih dijamanata i neobičnim vezom.  

Zanosna Megan Foks nosila je čak dve haljine, jednu na zabavi i drugu na samoj dodeli nagrada. Ona je na zabavi blistala u pripijenoj crvenoj haljini s korsetom i seksi detaljem na struku koju potpisuje modna Aleksis Mabij, dok je na samoj ceremoniji dodele priznanja nosila toaletu u stilu starog Holivuda Zuhara Murada sa uskim korsetom optočenim kristalima. Megan je na ruci nosila pink zavoj ali nije otkrila kad se i kako povredila. Zaljubljena do ušiju nije se odvajala od svog dečka Gan Kelija koji je sijao u srebrnom sakou.

Jedna od onih koja je takođe privukla pažnju na 65. dodeli Gremi nagrada bila je i Kejsi Masgrejvs koja je obukla uski ružičasti kombinezon u obliku žvakaće gume dok je preko nosila roze ogrtač od perja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)