Zanimljivosti

ADEL SE TAJNO UDALA? Mali detalj na ruci izazvao pometnju na društvenim mrežama (FOTO)

Adel je najnovijim fotografijama podgrejala sumnje da se udala.

19.10.2022 15:42

ADEL SE TAJNO UDALA? Mali detalj na ruci izazvao pometnju na društvenim mrežama (FOTO)
Foto: Shutterstock

Pevačica Adel je pre par godina drastično smršala, a od tada održava figuru u savršenoj formi. Ona se fotografisala sa dečkom Ričom Polom u crnoj rolki i pantalonama prilikom čega je izgledala još mršavije. Nije tajna da je Adel već na 8. dijeti u procesu mršavljenja i izgleda fantastično. Osmeh joj nije silazio sa lica dok je pozirala pribijena uz Riča, pa su mnogi prokomentarisali kako joj veza i te kako prija. 

Pored Adel i Riča, na fotografiji prisutni su bili i komičar Kevin Hart sa suprugom Eniko, pa je ovo ličilo na dupli sastanak. Dva slavna para upoznala su se na događaju u SAD koji je organizovala marka luksuznih satova Audemars Piguet. Četverac je bio u crnom kao da su se dogovorili oko usklađenosti stajlinga. Fanovi su bili oduševljeni Adelinim izgledom za koji je dobila salve pohvala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by adele (@adeleoffcialfan_)

- Neko izgleda toliko zaljubljeno i srećno -

- Predivan ste par -

- Vaši osmesi govore milion jezika -

- Boginja -

- Najlepša pevačica anđeoskog glasa -

- Da li je ona to još smršala? - pitali su se pojedini u komentarima.

Pevačica i sportski agent su ljubavnu vezu započeli prošlog leta, a u maju su kupili i nekadašnju vilu glumca Silvestera Stalonea na Beverli Hilsu. Često pitanje fanova bilo je i ono da li se pevačica možda ponovo venčala. Slučajnost ili ipak ne, tek veštom oku paparaca nije promaklo da se Adel poslednjih dana šeta sa zlatnim prstenom na domalom prstu, za koji se sumnja da je burma. Tim je dodatno podstakla sumnje na spekulacije koje od letos kolaju a odnose se na to da se udala u tajnosti. 

Adel je bila udata za Sajmona Koneckog i ima sina iz tog braka. Posle razvoda odjeknula je medijima njena veza sa Ričom, a ona je priznala da o trenutnom partneru ima samo reči hvale. 

- Nikada nisam bila ovako zaljubljena. Opsednuta sam njime - priznala je Adel za magazin Elle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real)

Adel je borbu sa viškom kilograma započela 2017. godine, a 2020. osvanule su fotografije na kojima je ona već neprepozantljiva. Adel je posle 6 godina pauze krajem prošle godine izdala novi album, a već početkom ove godine osvojila je brojne nagarde. 

Pevačica ne samo što je blistala uz osmeh od uva do uva, već je napravila dobar kontrast pustivši plavu dugu kosu da pada preko crne rolke, a mnogima nisu promakle ni njene obline koje su posebno u ovome došla do izražaja, a to je preneo i britanski Sun.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by adele (@adeleoffcialfan_)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)