Zanimljivosti

DŽEJ LO NEPREPOZNATLJIVA! Čuvena pevačica se odrekla svoje duge kose i evo kako sada izgleda! (FOTO)

Za proslavu 20. godišnjice od objavljivanja prvog albuma, popularna pevačica se odlučila na promenu koja je oduševila njene fanove.

06.01.2023 18:01

DŽEJ LO NEPREPOZNATLJIVA! Čuvena pevačica se odrekla svoje duge kose i evo kako sada izgleda! (FOTO)
Tanjug/AP

Fanovi širom sveta navikli su da čuvenu Dženifer Lopez viđaju s lepršavim, mladalačkim frizurama i dugom kosom koja je godinama bila njen zaštitni znak. Međutim, ta atraktivna dama je izgleda rešila da nešto promeni u svom životu, pa se najpre "bacila" na frizuru. Tako je sada svojim obožavaocima predstavila najnoviji izgled s dahom starog Holivuda. Stilista pevačice Dženifer Lopez, Rob Zangardi, na Instagramu je, naime, objavio kako ona izgleda s kraćom frizurom s loknama, naglasivši da je po sredi "izuzetno uspešan eksperiment".  

U retro fazonu sa talasima i u zlatnom tonu, Lopezova izgleda poput nekadašnjih neodoljivih dama Holivuda, odišući glamurom i posebnim sjajem. Glamurozan stil je upotpunjen crvenom haljinom i dijamantskim minđušama u prazničnom tonu, kao i crvenim usnama koje su pevačici bile posebno istaknute. 

Zangardi je, inače, objavio dve Dženine fotografije. Na prvoj je ona u krupnijem kadru, pa su u prvom planu njena kosa, lice i zavodljiv pogled, dok se na drugoj ona penje uz stepenice u dugačkoj crvenoj haljini sa karnerima. 

To izdanje, koje je ispratilo 20. godišnjicu od objavljivanja prvog albuma Džej Lo, veoma se dopalo fanovima poznate pevačice, kao i pratiocima njenog stiliste, pa su mnogi odmah komentarisali njen celokupni stajling.

- Jednostavno božanstvena -

- Stari Holivud se ponovo vraća! Bravo devojko, izgleda neverovatno! -

- Veoma lepo i elegantno - komentarisali su korisnici mreže.

Bilo je i onih koji su istakli kako je njen izgled prefinjeniji s godinama, te da bi trebalo svoju kosu da stilizuje na tajn način jer joj bolje stoji nego duža kosa

A da su i poznate ličnosti pod uticajem praznika i svega što oni donose, te se vode parolom "Nova godina novi ja" pokazuju i mlade glumice Zendaja i Džena Ortega koje su, takođe, poklekle pred izazovom i ošišale kosu poput Lopezove.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)