Zanimljivosti

MARIJA POKAZALA NOVI TRUDNIČKI STOMAK SVEGA 6 MESECI POSLE POROĐAJA: Već je u šestom mesecu, a svi kažu samo jedno (FOTO)

Pevačica ne krije sreću zbog činjenice da je svega mesec dana posle porođaja ponovo ostala trudna, a novim fotografijama je oduševila mnoge.

04.01.2023 11:01

MARIJA POKAZALA NOVI TRUDNIČKI STOMAK SVEGA 6 MESECI POSLE POROĐAJA: Već je u šestom mesecu, a svi kažu samo jedno (FOTO)
instagram-wwwmarijamikiccom

Pevačica Marija Mikić je svega mesec dana posle rođenja ćerkice Đurđe, koju je na svet donela 6. jula, otkrila da je ponovo u drugom stanju. Ginekolog ju je, kako je sama priznala, upozorio da bude oprezna pošto je posle porođaja najplodnija, ali budući da su se ona i njen partnerJovan Pantić, namučili dok su dobili Đurđu, "nije verovala da će se to ponoviti tek tako". Marija se tako svega mesec dana posle porođaja uverila da čuda postoje, budući da je ponovo odmah ostala trudna. Ovih dana uoči dočeka 2023. godine, lepa pevačica je pokazala i trudnički stomačić budući da je već ušla u 6. mesec. 

Marija je pozirala ispred ogledala u elegantnoj crnoj haljini sa šljokicama ili popularnije nazvanim “krljuštima”. Toaleta je bila u vidu polurolke, imala je izražene naramenice i duge rukave, dok su cela leđa bila otvorena. Kreacija je imala i dubok šlic i išla je uz telo otkrivajući trudnički stomačić. Pevačica je blistala od sreće, a šminka je bila u vidu crne senke, popularnije nazvane “smouki ajs”, izraženog rumenila koje je u trendovima mejkapa odavno zamenilo bronzer i karmina u braonkastoj nijansi, dok je kosu podigla u visoku punđu. 

- 1/365, 21. nedelja trudnoće - napisla je kratko Mikićeva i svima poželela srećnu Novu godinu.

Fotografija je za svega dan dobila skoro 23.000 sviđanja i mnoštvo komentara.

- Lepša pevačica ne postoji u Srbiji! Eventulano Lena Kovačević da stane rame uz rame i to je to -

- Maro, najlepša si, puno sreće i zdravlja! -

- Lepšu porodicu nisam videla -

- Žena koja zrači -

- Blistaš, predivna si! - ređali su se komentari. 

Marija je uoči dočeka ponela ljubičastu kreaciju specifičnog kroja, a vidno je da je pevačica zadržala i u 6. mesecu trudnoće vitku liniju. Na fotografijama ona pozira u kreaciji koja ima dubok dekolte, delimično otvorena leđa i dubok šlic i ide tik uz telo, dok na nerednim slikama grli partnera Jovana.

Par je, inače, otkrio da posle ćerkice Đurđe očekuju sina.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)