Zanimljivosti

IVANA PETERS POKAZALA DEKOLTE BEZ BRUSHALTERA: Šta joj je to među grudima? (FOTO)

Pevačica je uoči nastupa u Crnoj Gori objavila fotografiju u stajlingu koji je izazvao mnogo pažnje.

04.01.2023 15:05

IVANA PETERS POKAZALA DEKOLTE BEZ BRUSHALTERA: Šta joj je to među grudima? (FOTO)
Dragan Kadić

Pevačica Ivana Peters (48) nastupala je tokom novogodišnjih praznika, a noć uoči dočeka nove 2023. objavila je na Instagramu kako je izgledala u stajlingu u kom je, po svemu sudeći, ispratila staru, a dočekala Novu godinu. Ivana se odlučila za crne zvonaste pantalone sjajnog materijala, a njih je uparila uz crne salonke i bluzu u istoj boji. Mnogima je, međutim, u oči zapao detalj da pevačica ispod crne bluze nije ponela brushalter, dok se delimično video i crtež između njenih grudi, tačnije tetovaža nasred dekoltea. Pojedini fanovi su se zapitali šta li je pevačica anđeoskog glasa istetovirala na tako delikantnom mestu, ali budući da bluza nije otkrila celu sliku, ostali su uskraćeni za tu informaciju. 

Ivana dugo godina neguje prepoznatljivu frizuru koja je u vidu dugih kovrdža, što je i ovog puta bio slučaj. Celokupan novogodišnji autfit ona je začinila i dugim minđušama od cirkona.

- Krećemo da ispratimo staru i zagrlimo Novu godinu - napisala je u opisu Ivana i dodala lokaciju po kojoj se moglo videti da je ona Novu godinu dočekala na nastupu u Crnoj Gori.

Fanovi i poštovaoci Ivaninog glasa, koji važi za jedan od najboljih na našim  prostorima, dočekali su njenu objavu uz veliki broj srca i zaljubljenih smajlija, a usledila je i salva pohvala za izgled.

Inače, Ivana i pevač Đorđe David završili su godinu i velikim solističkim koncertima širom regiona. U prepoznatljivom stilu, kako samo oni to znaju, održali su 2 koncerta u Smederevu i u Skoplju. Na hiljade ljudi koji su došli na njihove nastupe dokaz su da je rok-muzika i te kako i dalje voljena. Dokaz za to je i da se na njihovim nastupima tražila karta više. Dokaz za to je i da se na njihovim nastupima tražila karta više.   

Pevač Đorđe David je posle nastupa sumirao utiske i istakao da u Smederevu i u Skoplju “nije imala šibica gde da stane”, a da ni ljude u Makedoniji nije sprečila jezička barijera da uglas sa njima pevaju mnoge hitove.

- Verujem da na Balkanu još ima mesta za rok muziku. Takođe, moram da kažem da nas je i učešće u žiriju „Zvezda Granda“, mene kao mentora i Ivane kao asistenta u Cecinom timu, učinilo da budemo vidljiviji i dostupniji i da publika i organizatori malo više obrate pažnju na sve ono što mi radimo. Krećemo iz nekog dobrog gnezda u kome se radi sa mladim ljudima i mogu da kažem i za mene i za Ivanu da će 2023. godina biti naša - rekao je Đorđe David za medije posle nastupa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)