Zanimljivosti

SVI BRUJE O MISTERIOZNOJ PORUCI TEODORE DŽEHVEROVIĆ nakon što su mediji objavili da je raskinula s Ninom! Poručila je da nije laka! (FOTO)

Pevačica je, kako se priča, raskinula dvogodišnju vezu, a zatim na Instagramu uz svoju fotografiju objavila poruku višesmislenog sadržaja.

30.12.2022 12:05

SVI BRUJE O MISTERIOZNOJ PORUCI TEODORE DŽEHVEROVIĆ nakon što su mediji objavili da je raskinula s Ninom! Poručila je da nije laka! (FOTO)
Instagram-tea_nino_love

Pevačica Teodora Džehverović poslednjih dana ponovo je u centru medijske pažnje, budući da se šuška kako su ona i njen dečko, košarkaš Nino Čelebić, posle 2 godine raskinuli vezu.Teodora je juče na Instagramu postavila fotografiju uz poruku: "Koristi maštu, možda nisam laka, ali sam stvarna". Time je pokrenula salve spekulacija o tome na šta je mislila tom rečenicom i da li se poruka možda odnosi upravo na Nina. Fotografija koja je usledila naišla je na salve pohvala od strane njenih milion i 300.000 pratilaca, a komplimenti su pljuštali na sve strane.

Teodora se uslikala u ogledalu, a nosila je pantalone maslinastozelene boje i visokog struka, koje je uparila uz korset, rupičasti kaiš i kožnu jaknu. Kosu je vezala, a šminka je bila u vidu crne senke, popularnije nazvane "smouki ajs" tehnike.

- Džehvica gori ponovo -

- Vauuu, kakve grudi -

- Lepa i zgodna kao i uvek -

- Prelepa Džehva -

- Lutka živa - bile su samo neke od reakcija na fotografiju koja je za polovinu dana dobila blizu 46.000 sviđanja.

Pevačica i košarkaš je trebalo tokom naredne godine i da se venčaju, budući da je sama Teodora pominjala svadbu. Ipak posle 2 godine veze, izgleda da je umesto venčanja usledio raskid. Međutim, to ni Teodora ni Nino još nisu zvanično potvrdili. Njih dvoje su samo jedno drugo otpratili na Instagramu, a primetno je i da su pobrisali sve zajedničke fotografije, tako da mesta sumnji da više nisu par nema. Bilo je i komentara na mrežama da bi to možda mogao da bude još jedan Toeodorin marketinški trik.

Naime, ona je nedavno snimila duet sa pevačicom Mahrinom, nakon čega su njih dve plasirale pratiocima društvenih mreža navodnu svađu kako bi dobile na popularnosti. Mediji su pisali kako ju je Nino zbog toga iskritikovao i rekao joj da nije dobro za nju da pravi lažne svađe sa kolegama kako bi promovisala pesmu.

- Pokazao joj je kakve je sve loše komentare zbog toga dobila na društvenim mrežama i da joj se zbog te laži svi smeju. Osim toga, on joj je povišenim tonom rekao da više ne želi da bude njen potrčko i da je čeka na aerodromu, što je nju izvelo iz takta - rekao je je izvor blizak paru za medije.

Inače, ukoliko jesu raskiniuli to im ne bi bio 1. put. Upućeni tvrde da su tokom 2 godine njih dvoje 2 puta raskidali, ali bi se potom mirili i nastavili da se ponašaju kao da se ništa nije desilo. Veruje se da bi to i ovog puta mogao da bude slučaj.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)