Zanimljivosti

ONE SU PONELE TITULU NAJLEPŠIH ŽENA SVETA ZA 2022: Na spisku se našla i glumica koja je izvređala Srbe! (FOTO)

Titulu najlepše ponela je zanosna plavuša Margo Robi koja se proslavila ulogom u filmu „Vuk sa Vol Strita“

03.01.2023 16:30

ONE SU PONELE TITULU NAJLEPŠIH ŽENA SVETA ZA 2022:  Na spisku se našla i glumica koja je izvređala Srbe! (FOTO)
shutterstock.com

Amerikanci često sprovode brojne ankete pa je jedan od portala sproveo istraživanje ko je najlepša žena na planeti za 2022. godinu. Na osnovu 122.000 pristiglih glasova titula najlepše pripala je čuvenoj glumici Margo Robi. Na listi se našla i glumica Elizabet Olsen koja je pre nekoliko godina na brutalan način izvređala Srbiju tvrdeći da „Srbi nemaju ništa svoje već da sve uzimaju od drugih“.

Svojim izjavama ona je pokazala da nema znanje ne samo o istoriji zemlje u kojoj je boravila tokom snimanja filma 2012. već da se nije ni potrudila da se informiše.

 

OVO JE LISTA TOP 10 NAJLEPŠIH ŽENA SVETA ZA 2022. GODINU:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

10.  MESTO LILI KOLINS

Na desetom mestu se našla britansko-američka glumica Lili Kolins koja je sa modnih pista prešla ispred kamere. Trenutno glumi u popularnoj seriji „Emili u Parizu“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

9. MESTO EMILI RAJTAKOVSKI

Deveto mesto pripalo je modelu Emili Ratajkovski koja se prošle godine razvela od reditelja Sebastijana Ber-Meklarda sa kojim je bila u braku četiri godine iz kojeg imaju zajedničkog sina. Nakon razvoda uplovila je u romansu sa glumcem Pitom Dejvidson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

8. MESTO EMA VOTSON

Na osmom mestu se našla Ema Votson koja se proslavila u filmskoj franšizi o Hariju Poteru. Ona gradi uspešnu glumačku karijeru i imala je nekoliko zapaženih filmova ali još uvek nije dostigla popularnost svog lika Hermione Grendžer iz Hari potera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Kunis (@milalkunis)

7. MESTO MILA KUNIS

Sedmo mesto zauzela je ukrajinsko-američka glumica Mila Kunis koja se proslavila rolama u romantičnim komedijama. Supruga Eštona Kučera često je na stranicama tabloida zbog načina na koji ona i njen muž odgajaju svoju decu.

6.  MESTO ELIZABET OLSEN

Šesto mesto pripalo je Elizabet Olsen kojoj se često smeju zbog izjava. Nikome nije jasno kako se ova osrednja glumica uopšte našla na listi najlepših žena jer po mišljenju mnogih tu titulu ne zaslužuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

5.  MESTO DŽESIKA ALBA

Na petom mestu je Džesika Alba koja već godinama važi za jednu od najlepših žena na planeti. Iako je zakoračila u petu deceniju ova glumica i dalje pleni svojom prirodnom lepotom.

4.  MESTO ANA DE ARMAS

Četvrto mesto pripalo je kubansko-španskoj glumici Ani de Armas  koja se proslavila ulogama u filmovima „Blejd Raner 2049“ i „Nož u leđa“. Mnogi veruju da je pred ovom lepoticom tek veliki filmski uspeh.

3. MESTO SKARLET JOHANSON

Na trećem mestu se našla Skarlet Johanson talentovanoj i nagrađivanoj glumici o čijim ulogama se uvek priča. Posle sjajnih rola u filmovima „Crna Dalija“, „Završni udarac“, „Izgubljeni u prevodu“ sada uglavnom snima Mervelove filmove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

2.  MESTO GAL GADOT

Visoko drugo mesto pripalo je izraelskoj glumici Gal Gadot koja se proslavila ulogom u ostvarenju „Čudesna žena“ a imala je i zapaženu ulogu u franšizi „Liga pravde“.

1. MESTO MARGO ROBI

Titulu najlepše ponela je američka glumica Margo Robi koja je proglašena za najlepšu ženu na planeti u 2022. Zanosna plavuša svetsku slavu je stekla ulogom u filmu „Vuk sa Volstrita“ a 2017. našla se i na Tajmsovoj listi 100 najuticajnijih ljudi na svetu. Treću godinu za redom ponela je titulu najlepše glumice u anketi australijskog časopisa Maxim.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)