Zanimljivosti

EŠTON I MILA PRIZNALI ŠTA RADE PRED DECOM i ponovo šokirali svet! Ovaj par ima veoma čudne vaspitne metode i higijenske navike!

Prošle godine već su iznenadili fanove priznanjem da se ne kupaju svakog dana, a sada su ponovo izneli nove detalje iz privatnog života.

02.10.2022 17:01

EŠTON I MILA PRIZNALI ŠTA RADE PRED DECOM i ponovo šokirali svet! Ovaj par ima veoma čudne vaspitne metode i higijenske navike!
Tanjug/AP

Holivudski par Ešton Kučer i Mila Kunis, koji imaju sina Dimitrija (5) i ćerku Vajat (7), ponovo su zaprepastili fanove neobičnim metodama vaspitanja svoje dece. Naime, u razgovoru za medije lepa glumica je otkrila da u njihovoj kući važi pravilo da sva vrata uvek moraju da budu otvorena, uključujući i ona od kupatila, čak i kad roditelji obavljaju nuždu ili se kupaju, pa su samim tim potpuno goli. 

Tom izjavom Mila je ponovo šokirala svet nakon što je pre nešto više od godinu dana priznala da se ona i njen muž, ali i deca ne kupaju svaki dan.

Sve je to normalno

Lepa glumica je pojasnila zašto su vrata od njihovog kupatila uvek otvorena, iako to nije praktikovala dok se nije udala za Kučera i rodila decu.

- To je samo jedna od onih stvari gde mi kao porodica smatramo da su sve vrste telesnih funkcija potpuno normalne. U suštini potpuno je nevažno da li sam zatvorila vrata od kupatila ili ne deca ionako kucaju na njih svake dve sekunde kada su zatvoreba. Pomislila sam da je onda potpuno svejedno i da je jednostavnije ostaviti ih otvorenim - objasnila je Mila.

Ona je naglasila da to nikad ranije nije praktikovala jer je smatrala da neće moći da ode u kupatilo i ostavi vrata otvorena. Ali sve se promenilo posle rođenja dece. 

Decu kupaju samo kad su prljava

Podsetimo, to nije prvi put da glumački par zaprepasti svet svojim izjavama o ličnoj higijeni. U julu 2021. Kunisova je otkrila da se ne kupa svaki dan, kao i da takve higijenske navike prenosi i na svoju decu.

- Nisam ih kupala svaki dan. Nikad nisam bila tip roditelja koji novorođenče neprestano kupa. Ako vidiš da su prljava, okupaš ih. U suprotnom nema smisla – istakla je tada Mila.

Za razliku od nje pedijatri savetuju da se bebe kupaju triput nedeljno dok ne prohodaju, a da se sa svakodnevnim tuširanjem započne nakon ulaska deteta u pubertet.

Inače, Ešton i Mila u braku su od 2015, imaju dvoje dece i često se po medijima spekuliše kako im je brak u krizi. Čak su i oni više puta govorili o tome, ali im je veza opstala do danas.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)