Zanimljivosti

12 HOLIVUDSKIH BLIZANACA: Ove poznate face toliko liče da ih NEMOGUĆE raspoznati!

Ako vam neko kaže da imate lice koje svima deluje poznato, nemojte se ljututi. Zamislite tek kako je ovim slavnim ličnostima koje redovno mešaju sa njihovim poznatim kolegama.

17.03.2022 14:34

12 HOLIVUDSKIH BLIZANACA: Ove poznate face toliko liče da ih NEMOGUĆE raspoznati!
Srećna republika

Da li vam se ikada desilo da gledate neki film ili seriju i da vam glumac ili glumica u njima toliko zaliče na neku drugu slavnu facu, da se nađete u zbunu i preispitujete se koga vi to zapravo posmatrate? Portal Srećna Republika vam predstavlja lica sa malih i velikih ekrana koja imaju svoje poznate dvojnike.

Kira Najtli i Natali Portman

Ove dve glumice često mešaju a nije ni čudo, zato što su im crte lica kao preslikane. Razlika se tek da primetiti kada progovore, budući da je Kira Britanka a Natali izraelsko-američkog porekla.

Džefri Din Morgan i Havijer Bardem

Prvog glumca smo gledali u čuvenom zombi serijalu „Živi mrtvaci“ dok slavnog Španca znamo iz Almodovarovih ostvarenja, ali i kao supruga vatrene Penelope Kruz. Da ih vidimo na ulici kako stoje jedan pored drugog, teško da bismo umeli da raspoznamo ko je ko.

Brajs Dalas Hauard i Džesika Čestejn

Ove crvenokose glumice su unele veliku zabunu među publikom. Kada ih čovek pogleda, čini mu se kao da posmatra odraz u ogledalu.

Ejmi Adams i Ajla Fišer

Još jedan par riđokosih dama i još jedan par glumica koje neverovatno liče jedna na drugu. Prva je protagonistkinja filma „Začarana“ dok drugu znamo iz filma „Ispovesti kupoholičarke“ ali i kao suprugu čuvenog Borata, glumca Saše Barona Koena.

Zoi Dešanel i Kejti Peri

Jedna je glumica, druga je pevačica, obe liče kao jaje jajetu. Tamna kosa i prodorne plave oči krase obe ove dame, a nama stvaraju konfuziju prilikom raspoznavanja.

Lejton Mister i Minka Keli

Jedna je protagonistkinja čuvene „Tračare“ a druga je glumica koje se pojavila u čuvenom serijalu „Euforija“. One toliko liče, da smo sigurni da ih i najveći fanovi često mešaju.

Ema Korin i Džodi Foster

Mlada glumica koja se proslavila glumeći princezu Dajanu u serijalu „Kruna“ i legenda američkog glumišta su kao preslikane. Plava paž frizura i plave oči su karakteristike obe glumice, jedino ih odaje razlika u godinama.

Rejčel Bilson i Kaja Gerber

Glumica iz serijala „Okrug Oranž“ i mlada manekenka i ćerka Sindi Kraford liče poput dve kapi vode. Mora da je to zbog smeđe kose i očiju ali i širokog osmeha koji ih obe krasi.

Sara Hajlend i Mila Kunis

Saru smo upoznali u serijalu „Moderna porodica“ dok Milu znamo iz „Veselih sedamdesetih“ i kao suprugu Eštona Kučera. Pored istog oblika glave i sličnog načina osmehivanja, interesantno je da glumice imaju i vrlo sličnu boju glasa. Čudno, zar ne?

Zubaida Tarvat i Dženifer Lorens

Egipatska glumica Zubaida Tarvat je dobila svoju naslednicu u liku Dženifer Lorens. Ako pogledate fotografije obe glumice gde imaju tamnu boju kose, videćete da ih svetle oči i spušteni kapci čine gotovo bliznakinjama.

Lili Kolins i Odri Hepbern

Kada bi vas neko pitao ko bi u biografskom filmu o Odri Hepbern trebalo nju da glumi, mnogi bi bez razmišljanja rekli Lili Kolins. Mlada glumica, poznata po serijali „Emili u Parizu“ neverovarno podseća na legendarnu glumicu iz filma „Doručak kod Tifanija“.

Margo Robi i Džejmi Presli

Australijska glumica koju smo gledali u filmovima „Ja, Tonja“ i „Vuk sa Vol Strita“ neverovatno liči na svoju američku koleginicu Džejmi Presli.

Komentari (0)