Neverovatno!

FANOVI HARI POTERA OBOŽAVAJU OVU SCENU: Glumica Ema Votson volela bi da je nikada nije snimila!

Fanovi filmova o Hari Poteru i danas obožavaju Emu Votson i njenu ulogu Harmione, međutim jedna scena glumici nikako nije legla!

17.01.2022 17:17

FANOVI HARI POTERA OBOŽAVAJU OVU SCENU: Glumica Ema Votson volela bi da je nikada nije snimila!
printscreen/instagram.com

Filmovi o Hariju Poteru osvojili su srca mnogih ljudi, kako dece, tako i odraslih, a zahvaljujući Danijelu Retfliku, Emi Votson i Rupertu Grinu  likovi iz ovog filma zauvek će živeti.

Ipak, zbog jedne scene glumica Ema Votson i danas žali, a sa njom se slaže i glumac Rupert Grin, koji je igrao ulogu Rona Vizlija. Naime, oboje se se osećali čudno zbog scene poljupca iz drugog dela filma "Hari Poter i relikvije smrti".

Oni iz principa smatraju da do ove scene nikada nije trebalo ni da dođe, jer se znaju od kada su bili deca i smatraju da je njihov odnos zasnovan na bratsko-sestrinskim emocijama. 

- Poznajem Emu od kad je imala 9 godina i imali smo jako blisku povezanost, poput brata i sestre. Sve ovo činilo se nestvarno- rekao je Rupert Grin jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)