Zanimljivosti

Jednog od najprivlačnijih glumaca na planeti razapeli zbog nove uloge! ONO ŠTO SE DOGODILO RAJANU GOSLINGU mnoge je razočaralo! (FOTO)

Fotografije Rajana Goslinga iz najnovijeg ostvarenja čija je premijera zakazana za jul naredne godine, ostavile su glumčeve fanove bez reči, ali u negativnom kontekstu.

17.06.2022 15:00

Jednog od najprivlačnijih glumaca na planeti razapeli zbog nove uloge! ONO ŠTO SE DOGODILO RAJANU GOSLINGU mnoge je razočaralo! (FOTO)
Tanjug/AP

Mnoge dame godinama lude za holivudskim lepotanom nežnog izgleda, Rajanom Goslingom, koji je svetsku pažnju privukao davne 2004. godine ulogom u romantičnom ostvarenju "Beležnica", međutim, njegovo novo izdanje za potrebe filma „Barbi“ ostavilo je u šoku fanove širom sveta. To potvrđuju i reakcije na društvenim mrežama u kojima se navodi da su se stvaraoci novog filma potrudili da Goslin "bude što neprivlačniji". 

Posebno su razočarale fotografije na kojima se atraktivni glumac plave kose i plavih očiju pojavljuje s veštački preplanulim telom i teksas prslukom pri čemu mu se vide gole grudi, sa sve šeretskim osmehom u stilu čuvene lutke Kena. 

Iako su se mnogi složili da je i ovu ulogu, kao i sve dosad, Rajan odigrao profesionalno, ipak je navedeno da su kostimografi morali makar malo da se potrude da on izgleda muževnije.    

Bili smo svedoci mnogobrojnih transformacija zarad uloga u filmovima, međutim, čini se da ovu Rajanovu, žene teško da mogu da mu oproste.

- Oh, oči moje. Zašto? Ali, ozbiljno... zašto? Gde da potpišem peticiju da se Rajan Gosling vrati iz filma "Ta luda ljubav“ - napisala je jedna korisnica na Tviteru.

Mnogi su se složili da je Rajan zgodan i da se nije baš uklopio u ovaj filmski karakter, kao i to da mu ovo nije trebalo. Takođe, nizali su se komentari da je isuviše star da igra kultni lik budući da ima 41 godinu, dok njegova koleginica Margot Robi, koja igra Barbi, ima 31.

Premijera filma se očekuje za 21. jul sledeće godine.  

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)