Zanimljivosti

KEJT I VILJAM pale i žare po društvenim mrežama: Njen video viralan, a on postaje tiktoker

Na nedavnom događaju u Kardifu, glavnom gradu Velsa gde su okupljene pozdravili Vilijam i Kejt povodom platinstagog jubileja, jedna obožavateljka kraljevskog para je zabeležila trenutak koji je pobrao velike simpatije širom sveta i postao viralan na društvenim mrežama.

16.06.2022 18:00

KEJT I VILJAM pale i žare po društvenim mrežama: Njen video viralan, a on postaje tiktoker
Tanjug/AP

Ovih dana su Vojvotkinja i Vojvoda od Kembridža posebno interesantni jer se u javnosti pojavio simpatičan video na kojem je Kejt razgovarala sa okupljenima prilikom posete Velsu, a Vilijam je posebno zanimljiv medijima zbog novih informacija da će monarhiju uskoro "preobraziti" na moderniji način, te da će biti aktivan na društvenoj mreži Tik Tok.

Naime, Kejt je potvrdila da će jednog dana izgubiti titulu Vojvotkinje od Kembridža i postati Princeza od Velsa, nakon što njen suprug preuzme svoju titulu u linji za tron. Razgovarajući sa građanima, u okupljenoj masi, izdvojio se komentar jedne gospođe koja je uputila kompliment Vojvotkinji i izmamila joj osmeh na licu.

- Bićete briljantna princeza – rekla joj je ona.

U svom odmerenom stilu, kao i uvek Kejt je uzvratila na to.

- Hvala, u dobrim sam rukama – rekla je smešeći se i okrećući se ka svom suprugu.

Ovaj video je zagrejao mnoga srca fanova kraljevske porodice i mnogi su potvrdili da je Kejt kao i uvek ljubazna i otvorena i vrlo neposredna sa ljudima iz običnog sveta, baš poput njene pokojne svekrve princeze Dajane, koju su Britanci mnogo voleli.

 

 

Dok je ovaj video podigao još više popularnost Kejt i postao viralan na društvenim mrežama, princ Vilijam razmišlja da se angažuje na Tik Toku. Kako su preneli pojedini britanski mediji, vrlo je verovatno da će on otvoriti nalog na ovoj društvenoj mreži kako bi „rebrendirao i promenio“ monarhiju.

 

 

Viši pomoćnik iz Palate je rekao da je Vilijam svestan potrebe za korišćenjem novih načina komunikacije i da se svet promenio.

- On razume da će život u javnoj službi u 21. veku biti drugačiji od njegove bake i oca i da smo u drugačijem vremenu – rekao je službenik za geo.tv.

Međutim, sa kraljevskog dvora su skeptični u ovim ambicijama.

- Još sebe nazivamo mladima, ali to nismo. Ne vidim sebe više kao tako mladog – navodno je rekao Vilijam.

BONUS VIDEO:

 

Komentari. (0)