Zanimljivosti

HARI gledao u plavušu pa PAO SA KONJA: Opšta pometnja na terenu (FOTO + VIDEO)

Polo utakmica u Kaliforniji je prvo pojavljivanje vojvode od Saseksa nakon Platinastog jubileja. Hari se u nedelju pojavio na polo partiji sa prijateljem Ignaciom Načom Figuerasom, ali ovaj put stvari nisu išle baš po planu.

13.06.2022 21:25

HARI gledao u plavušu pa PAO SA KONJA: Opšta pometnja na terenu (FOTO + VIDEO)
Tanjug/AP

Poznato je da je princ Hari ljubitelj polo sporta i da voli  konje i jahanje. Ovu igru je praktikovao još dok je bio na dvoru zajedno sa svojim ocem princom Čarlsom i bratom Vilijamom. Po povratku iz Londona, Hari je uslikan kako je pao sa konja, dok je igrao ovu popularnu igru u konjičkom klubu "Kanča de Estrelja u Santa Barbari. 

Fotografije pokazuju se vojvoda od Saseksa prevrnuo kad ga je konj bacio na zemlju, dok drugi igrači jure da provere da li je sve u redu.  Na slikama Hari u zeleno-beloj uniformi stoji na kolenima, pre nego što se ponovo vratio u igru.

 

 

 

Hari je pao bočno pošto se srušio sa konjem na zemlju i bilo mu je potrebno izvesno vreme da se uspravi i nastavi sa igrom. Međutim, na svu sreću i on i konj su ostali nepovređeni.

 

 

U ovom veoma napornom i zahtevnom sportu, Hari je odličan godinama. Iako mu nije prvi put da se dočeka na zemlju, on se vešto snalazi u partijama pola. Slična situacija desila se 2015. godine tokom dobrotvorne utakmice, što je bilo zabeleženo i kamerama.

Međutim, neki su tražili i razlog zbog čega je pao, kad je tako dobar u ovom sportu, pa su pomislili da mu nešto nije odvuklo pažnju..

Budući da je Hari oduvek bio slab na plavuše i među njegovim najpoznatijim bivšim devojkama bile su čak dve, Čelzi Dejvi i Kresida Bonas, mnogi su se zapitali da li mu je pažnju odvukla još jedna takva tokom meča, pa se dočekao na zemlju? On je viđen u društvu plavuše koja ga je zagrlila, dok su bili u lepom raspoloženju i razgovoru, što je mnogima bilo veoma čudno.

 

 

Ipak, kako prenose pojedini mediji, Hariju je društvo pravila supruga njegovog prijatelja Nača, Delfina Blakijer, sa kojom je srdačno razgovarao nakon meča. 

Njegova supruga Megan Markl je često bila u njegovoj pratnji na ovim utakmicama, a iako su neki britanski mediji preneli da ona ovaj put nije bila tu da vidi Harijevo postiđeno lice zbog pada sa konja, slike govore drugačije.

Printscreen/Instagram/thecmbridgessussex

Hari je imao i najmlađeg gledaoca u publici, ćerku Lilibet

 

Ona je sa ćerkicom Lilibet bila u sporednom delu konjičkog kluba gde su pozdravili Harija. On je pronašao trenutak za predah da se malo druži sa svojom mezimicom i sve vreme je zasmejavao.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)