Zanimljivosti

Rumunka koju zovu NAJLEPŠOM ŽENOM SVETA objavila fotografiju bez šminke! Šta vi kažete, kako vam izgleda?

Manekenku rumunskog porekla zbog fizičkog izgleda porede sa Sofijom Loren i govore da je zasenila sve svetske lepotice, a sada je još jednom prijatno iznenadila svoje fanove.

13.06.2022 10:05

Rumunka koju zovu NAJLEPŠOM ŽENOM SVETA objavila fotografiju bez šminke! Šta vi kažete, kako vam izgleda?
Tanjug/AP

Madalina Genea je manekenka i glumica rumunskog porekla koja već godinama živi i gradi karijeru u Italiji. Svojim egzotičnim izgledom privukla je pažnju svetske javnosti, a mnogi je nazivaju i modernom Sofijom Loren zbog sličnosti u fizičkom izgledu koje dele sa tom čuvenom glumicom. Većina smatra da je svojom lepotom zasenila sve holivudske zvezde, pa čak i nadmašila i samu Lorenenovu.

Poznata brineta ima bademaste oči koje šminka poput legendarne italijanske glumice za kojom su mnogi uzdisali, kao i pune usne koje posebno ističu njeno lepo i simetrično lice. Na društvenim mrežama je često prisutna, objavljujući provokativne fotografije na kojima svojom besprekornom figurom ostavlja bez daha. Prema pisanju pojedinih medija, ona je nova miljenica publike u Italiji i za njom su mnogi izgubili glavu.

Madalena, za razliku od mnogih svojih koleginica, retko pribegava fotošopiranju fotografija koje je danas postalo obavezni trend, pa nema problem ni da se svojim fanovima predstavi u potpuno prirodnom izdanju. Zato je nedavno odlučila da sa pratiocima na Instagramu podeli sliku na kojoj pozira u donjem vešu i potpuno bez šminke

Iako su mnogi očekivali da iza besprekorno našminkanog lica vide još jednu prosečnu i ne tako lepu devojku, ona je dokazala suprotno. Prelepa manekenka i u prirodnom izdanju jednako dobro izgleda kao kada je doterana.

Njeni pratioci na Instagramu bili su oduševljeni njenim izgledom i složili su se da joj šminka nije ni potrebna i da je čak i lepša bez nje.

Inače, egzotična manekenka se oprobala i u glumačkim vodama još 2011, a sada se pojavljuje u filmu „Gučijeva kuća“ u kom igra Sofiju Loren. U poznatom ostvarenju našla se rame uz rame s Lejdi Gagom , Adamom Drajverom i drugim planetarno poznatim imenima.

Podsetimo, pored specifičnog fizičkog izgleda i uloga koje je igrala, manekenka se u medijima pojavljivala i zbog svojih ljubavnih veza s Džerardom Batlerom i Majklom Fasom.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Beba

12.06.2022 20:13

napumpano, istetovirano, botoksovano, izvestaceno, foto šop - kažete, bez šminke - dobro, onda