Zanimljivosti

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH I NAJUSPEŠNIJIH ZVEZDA, a danas je "pljuju" na ulici! Ova žena doživela je pad kakvom se niko nije nadao!

Popularna holivudska zvezda preko noći je prešla put od raja do pakla i to zbog, kako su naveli filmski fanovi širom sveta, zbog loše "glume".

11.06.2022 18:00

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH I NAJUSPEŠNIJIH ZVEZDA, a danas je "pljuju" na ulici! Ova žena doživela je pad kakvom se niko nije nadao!
Ap photo

Amber Herd, bivša supruga holivudske zvezde Džonija Depa, doživela je strmoglavi pad nakon suđenja koje je imala sa bivšim mužem. Iako je mesecima tvrdila da je žrtva porodičnog nasilja, sve se preokrenulo protiv nje. Tako se nekadašnja lepotica i jedna od najuspešnijih glumica sjajnog Holivuda našla na listi najomraženijih javnih ličnosti, svakodnevno doživljavajući neprijatnosti i "pljuvanje" na ulici.

Gomila negativnih komentara i uvreda na njen račun i dalje stižu s društvenih mreža. Tokom samog suđenja koje je održano u Virdžiniji mržnja protiv Amber na društvenim mrežama dosegla je neverovatne razmere.

Ovom temom pozabavio se i Njujork tajms koji je nakon detaljnog pretresanja društvenih mreža došao do zaključka da tokom suđenja nije naišao ni na jedan pozitivan komentar na račun Amber Herd. Nije pomoglo ni to što se na suđenju pojavljivala zakopčana do grla i što je, kako navodi list, glumila smernu ženu, budući da, kako se ispostavilo, niko nije poverovao u njenu "glumu“.

Da je Amber poslednjih nedelja sakupila milione hejtera svedoči i peticija koja je pokrenuta kako bi se njen lik Mere povukao iz nastavka filmskog hita „Akvamen 2“. Peticiju je potpisalo 4,5 miliona ljudi, a cilj je da se sakupi 6 miliona potpisa.

Ap photo

Suđenje s bivšim suprugom Džonijem Depom došlo joj je glave

- Amber Herd je doživela je strmoglavi pad kakvom se niko a najmanje ona nije nadala. Od žene s najlepšim licem na svetu i borca za ženska prava za svega 4 godine postala je jedna od najomraženijih žena ne samo u  Holivudu, već i na planeti, a malo je verovatno da će ikada više imati značajniji glumački angažman u Holivudu - zaključuje Njujork tajms. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)