Zanimljivosti

NADAL konačno otkrio šta je čekao 14 godina da ZAPROSI ŽENU

Rafael Nadal ima mnoštvo osvojenih Grend Slemova i turnira, ali je njegov privatan život oduvek intrigirao javnost, pa smo se najpre piatli kada će zaprositi svoju dugogodišnju devojku. Kada je to napokon učinio, svi su se pitali, zašto nije ranije.

13.06.2022 12:00

NADAL konačno otkrio šta je čekao 14 godina da ZAPROSI ŽENU
Profimedia

Marija Franciska Pereljo je izuzetno važna žena u životu Rafaela Nadala i mnogi je nazivaju „ženom iz senke“ jer se ne može često videti na njegovim turnirima. I dok neki to povezuju sa tim da je Nadal ne želi na svojim mečevima, drugi smatraju da on zapravo svaku odluku donosi zajedno sa njom i da je ona žena pred kojom „drhti“. Naime, ona je napustila svoju karijeru, kako su preneli pojedini mediji, da bi se posvetila njegovoj i pratila ga. Ali zašto je čekala toliko dugo na prsten?

Iako su se upoznali preko Nadalove sestre davne 2005. i od tada su nerazdvojni punih 17 godina, njih dvoje su tek pre 3 godine rekli „da“ na Majorci, rodnom mestu slavnog tenisera. Raskošna svadba održana je u dvorcu „La fortaleza“,  a među 350 zvanica bio je sam „krem“ društva i poznatih.

 

 

Mnogi su bili u dilemi zbog čega je tako dugo osvajač Grend slemova čekao da je zaprosi, a on je to skoro i odgovorio u intervjuu za magazin „Paris meč“.

- Venčali smo se jer smo želeli da organizujemo veliku zabavu. Nakon nekog vremena smo osetili da je došao trenutak za to. Posle venčanja nam se, u svakom slučaju, život mnogo promenio - rekao je Nadal.

 

 

Nadal je istakao kako je za njegov uspeh važna stabilna veza i ako niste emotivno stabilni teško ćete postizati i uspehe u poslu, kakav je njegov.

- U sportu, a posebno tenisu, morate ostati fokusirani svakog dana. Sve postaje komplikovanije ukoliko niste emotivno stabilni - rekao je on.

Osim toga što se suočio sa bolešću, kada mu je još 2005. godine otkriven Muler Vajsov sindrom - bolest koja napada kosti stopala – što mu je često pravilo probleme tokom igre, Nadal je i dalje posvećen svojoj karijeri. Mogućnost da on i Franciska zasnuju porodicu je vrlo verovatna u budućosti, što on i supruga i planiraju.  Pojedini mediji su preneli da će se to najverovatnije ostvariti kad on završi krijeru.

 

 

Franciska se nije često viđala na njegovim mečevima. Razdvojenost kojoj su uglavnom bili izloženi, samo je ojačala njihovu vezu. Nadalova supruga je studirala preduzetništvo u Londonu, dok je on  putovao i igrao na turnirima.

- Ne sviđa mi se ideja da dane provodim čekajući ga. Bilo bi mi dosadno i to bi bilo kao gušenje – rekla je ona jednom prilikom, prenosi Telegraf.

 

 

Iako je mnogima bilo upitno zbog čega ona nije tako često viđen posetilac u VIP loži na Nadalovim mečevima, ona je rekla da ako bi ga često pratila, on ne bi bio usredsređen na igru. Franciska Pareljo je važan deo Nadalovog tima. Ona je je deo izvršnog odbora Fondacije Rafael Nadal, gde vodi poslove Generalnog sekretara.

Na Nadalovom Instagram profilu se ona može videti ponekad u službenom kontekstu, vezano isključivo za karijeru ove teniske zvezde, međutim, desi se da Nadal podeli i koju fotografiju iz privatnog života, kao što je to učinio juče.

 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)