Zanimljivosti

ZLATNI GLOBUS U SENCI ŽENSKIH ATRIBUTA: Selma Hajek pokazala grudi, Hajdi noge i malo više od toga, ali jedna je ipak oduševila izdanjem! (FOTO)

Srećna Republika donosi vam najbolje i najlošije kreacije koje su svetski poznate dame sinoć prošetale crvenim tepihom u Los Anđelesu.

11.01.2023 14:08

ZLATNI GLOBUS U SENCI ŽENSKIH ATRIBUTA: Selma Hajek pokazala grudi, Hajdi noge i malo više od toga, ali jedna je ipak oduševila izdanjem! (FOTO)
Tanjug/AP

Dodela Zlatnog globusa, jedne od najprestižnijih filmskih nagrada, održana je sinoć u Los Anđelesu. Ta 80. po redu holivudska ceremonija održana je posle godinu dana pauze usled kontroverzi zbog nedostatka raznolikosti i etičkih propusta. Zvezde su se zato ove godine podrudile da se na toj svečanoj ceremoniji s dugom tradicijom pojave u najlepšim izdanjima, a njih pet je ovog puta dominiralo i izazvalo salve pohvala.

Srećna Republika je izdvojila najlepša modna izdanja na ovogodišnjoj svečanoj caremoniji, dok je tu i nekolicina totalnih modnih promašaja.

One su zablistale!

1. Margot Robi u Šanelu

Margot je otvorila crveni tepih dodele nagrada u svetlucavoj prozirnoj pastelno-roze "Chanel" haljini. Zanimljiv kroj je isticao njenu vitku liniju, posebno uzak struk. Kreacija se vezivala oko vrata, imala je pojas u struku i pratila je zgodno telo lepe glumice. Haljina se širila u sirena kroj u predelu ispod kolena koji je bio od čipke i protkan perjem.

2. Lili Džejms u Versaćeu

Lili je oduševila mnoge u crvenoj haljini "Atelier Versace" koju je dizajnirala Donatela Versaće. Izgledala je poput Pepeljuge, a posebnu notu celokupnom izgledu dala je dijamantska ogrlica. Haljina je bila veoma neobičnog kroja. Gore je bila u vidu topa, da bi se u vidu unakrsnih traka stapala sa donjim delom koji je izgledao poput suknje na koju su prikačeni ogromni valovi. Celokupan utisak je da je Lili bila Pepeljuga u crvenom.

3. Selma Hajek u Gučiju

Salma sa ponosom gazi 6. deceniju, a mnogi se slažu da ona ni dan nije ostarila. Često u prvi plan ističe bujno poprsije, što ni ovoga puta nije bilo izuzetak. Selma se ovoga puta opredelila za svetlucavu krem "Gucci" haljinu sa cirkonima po sebi. Njena kreacija bila je pomalo retro i odavala glamur starog Holivuda. Korset i rese koje padaju po rukavima i celoj toaleti koja prati liniju tela bile su zaslužne za Selmin glamurozni retro sjaj.

4. Džesika Čestejn, Oskar de la Renta

Džesika je oduševila haljinom bez bretela, ukrašenu motivima paukove mreže. Kreacija je bila gore u vidu topa, a pratila je liniju tela ravno do zemlje. Cela haljina bila je od krem tila, a preko je imala detalje od cirkona. Ta elegantna neobična kreacija delo je smelih ruku koju potpisuje Oscar de la Renta.

5. Rijana

Rijana je zgodnija nego ikad, a crna uska haljina "Haute Couture" je istakla sav njen seksepil i to posle rođenja deteta. Celokupan autfit je zaokružila "Cartier" nakitom i crnim rukavicama, kao i neobičnom frizurom. Korset haljina je imala nabore duž cele kreacije, a Rijana je preko svega ponela ogrtač od crnog pliša.

S druge strane, pojedine dame nisu u punom sjaju iznele svoje toalete. Njima se zamera što su im kreacije bile preterano kratke, šljokičaste i paradne, a opet bez mnogo ideje i mašte. 

1. Hajdi Klum u poluhaljini

Manekenka Hajdi Klum iznenadila je izdanjem u mini haljine sa perjem, cirkonima i tilom. Upravo ona je  zaradila titulu najgore obučene. Spornu srebrnu haljinu potpisuje kuća "Germanier", a ona je dopunjena ljubičastim perjem, providnim tilom, a veoma malo toga prepušta mašti.

Nismo mislili da će Hajdi naći novi način da ponese haljinu u vidu poluhaljine, a ona je uspela! Ipak, niko to ne bi doneo bolje od nje - preneo je Cosmopolitan.

2. Anja Tejlor Džoj, loša boja

Jedna od miljenica Holivuda i dama čija slava iz dana u dan raste, Anja Tejlor Džoj, nije oduševila modne kritičare. Ona se pojavila u haljini za koju su mnogi stilisti napisali da nije mogla da izabere goru boju za sebe. Iako kreaciju potpisuje "Dior", boja njene haljine je već mnoge poglede skrenula s nje.

3. Selena Gomez, delovala gojazno

Mnogi su pohvalili Selenin visoki rep i šminku, čak nije sporna ni činjenica da Valentino haljina sama po sebi nije bila loša, ali  njeno celokupno izdanje ju je nekako učinilo dosta starijom. Možda je problem i što je delovalo kao da ima dosta kilograma viška. Preko haljine Gomezova je ponela ljubičasti ogrtač od somota sa miš spuštenim rukavima, što na njenu celu figuru nije bilo nimalo laskavo.

4. Tefi Pesoa, polugola

Za kraj liste najgore odevenih dolazi multitalentovana žena Tefi Pesoa. Ona je glumica, jutjuberka, tiktokerka, ali modom se nije proslavila. Njena, nazovi haljina, nije bila na nivou crvenog tepiha kojim je prošetala.

Evo i još nekoliko zapaženih dama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)