Zanimljivosti

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH VODITELJKI i onda se na pragu 40. udala i rodila dvoje dece! Evo kako danas izgleda Aleksandra Jeftanović! (FOTO)

Zanosna crnka koju mnogi pamte kao jedno od zaštitnih lica ružičaste televizije danas je mama dvoje mališana, a evo kojom objavom je, kako tvrde njeni pratioci na Instagramu, zasenila i Kejt Midlton.

09.01.2023 13:01

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH VODITELJKI i onda se na pragu 40. udala i rodila dvoje dece! Evo kako danas izgleda Aleksandra Jeftanović! (FOTO)
YouTube/printscreen

Voditeljka Aleksandra Jeftanović (47) bila je jedno od najzapaženijih lica Pink televizije. Najveću popularnost stekla je vodeći emisiju zabavnog formata, “City”, a mnogi se sećaju početaka rijalitija, kada je upravo ta lepotica počela da vodi neke od prvih sezona “Farme”. Da ljubav ne pita za godine, uverila se i Aleksandra kada je 2016. godine rekla sudbonosno “da” advokatu Aleksandru Švraki. Ubrzo posle venčanja rodila je dvoje dece i to jedno za drugim. Tako je sa 39 godina postala ponosna mama devojčice Ane, dok je u 40. godini na svet donela i dečaka Aleksu. 

- Ja sam imala dovoljno godina, i da nisam dobila dete sa Sašom nikad ga ne bih dobila. U 39. godini rodila sam Anu i samim tim mislim da sam “full time” mama. Sa dvadeset godina nemaš svest o životu, a sa četrdeset si već malo zadihan i uplašen nad svim. Možda ja nju i malo smaram, ali trudim se da im ugodim, da imaju lepo detinjstvo, ali jesam stroga - rekla je jednom prilikom Aleksandra o deci.

Njen suprug nije preterano zainteresovan za medijsko eksponiranje, a prava je retkost da se uopšte i nađe na pojedinim storijima koje Aleksandra objavljuje.

- Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom - rekla je ona, a izgleda da je Švraka upravo takav.

Voditeljka je pre njega, podsetimo, bila u braku sa rukometašem Ognjenom Kajganićem, od koga se brzo razvela.

Ulaskom u novu vezu Aleksandra se u potpunosti posvetila porodici, a mnogi su se iznenadili kada su videli da i sa 47 godina voditeljka izgleda i te kako atraktivno, као да је za nju vreme stalo.

- Kad za praznike pogledam poslednju sezonu "Krune" pa se setim da imam fotku gde sam kao Kejt Midlton - napisala je Aleksandra u novoj objavi na Instagramu na kojoj se pojavila u plavoj haljini A kroja i koja zaista oduzima dah.

- Ma koja bre Kejt, ti si prava žena, majka, kraljica -

- Samo mi nije jasno kako još nisi proglašena za misicu -

- Čarobna Aleksandra!!! Koja Kejt, ko to beše?! -

- Nestvarna gracioznozt i lepota -

- Godine su za tebe samo broj -

- Apsolutno savršena žena! - bile su samo neke od reakcija njenih oduševljenih pratilaca. 

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Jelena

10.01.2023 00:41

Prelepa žena, izuzetno lepog govora i dikcije

BG seljančura

10.01.2023 09:39

Ti si BG komplex, Kejt ima ponašanje. Jel i dalje javno vređaš Srbe po BG štali.