Zanimljivosti

JELISAVETA U ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA: Mreže se usijale, komentari pljušte! (FOTO)

Atraktivnoj glumici život u Bolonji veoma odgovara, a evo i zbog čega.

09.01.2023 11:39

JELISAVETA U ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA: Mreže se usijale, komentari pljušte! (FOTO)
YouTube/printscreen

Glumica Jelisaveta Orašanin (34) poslednjih nekoliko godina živi u Bolonji, u Italiji. Ona je svesno rešila da se posveti porodici, pošto je dobila dvoje dece, Petru (4), a potom i Bogdana (2), iako će zbog toga morati delimično da trpi njena karijera. Njoj to nimalo ne smeta, uživa sa suprugom košarkašem Milošem Teodosićem i decom u Bolonji, gde se po sopstvenim rečima savršeno snašla, dok u Beograd dolazi tek kada ima neodložne poslovne obaveze. Ona je tako juče objavila fotografiju na Instagramu koja topi i najtvrđa srca. 

Jelisaveta je tamo u zagrljaju omiljenog muškarca u domu Teodosića, a to nije njen suprug. U pitanju je njen sin Bogdan, koji je po svemu sudeći od rođenja postao glavna atrakcija u njihovoj porodici. On je juče napunio 2 godine, a ponosna mama je uslikala nekoliko fotografija u njegovom zagrljaju. Lepa glumica je u zelenom donjem delu trenerke, belim patikama i ima ogrnut rozikasti duks. Ona je u dnevnom izdanju, kosu je podigla šnalicom, a zbog osunčane Bolonje i netipično visokih tempretaura za ovaj period godine na glavi je držala naočare za sunce, dok joj je sin u zagrljaju, a ona ga nežno ljubi.

U opisu fotografije samo je stajalo “Bogdan 2”, što simbolizuje dečakov upravo proslavljen 2. rođendan.

Komentari na taj divan prizor nisu izostali.

- Bogdan, divno ime, neka ga Bog čuva! -

- Ma jaoooo, koliko ste slatki -

- Srećan divan dan tom malom lepotanu -

- Kakvo pile! Nek je živ i zdrav, i vi sa njim! -

- Divna, topla, majčinska fotkica!! -

- Predivni ste, blistaš Jelisaveta! - ređali su se komentari. 

Atraktivna glumica je nedavno boravila nekoliko dana u Beogradu kako bi igrala predstave, ali i posetila porodicu, iako ističe da je u Italiji već duže vreme njena mirna luka.

- Meni je ipak porodica broj jedan i biću u Bolonji što više budem mogla. Međutim dok su mi pozorišne pripreme ovde uklopiću snimanje i filma. Ipak deca tamo idu u vrtić, porodica mi je tamo - odgovorila je ona nedavno za Super tv.

Ona je istakla da kao mama ume sve da skuva i da se ne stidi uloge domaćice, već da, naprotiv, uživa u tome.

- To je jedan od težih poslova. Mogu da igram svake večeri predstavu, manje bih se umorila. Bolonja jeste miran grad, porodični, što nam u ovom periodu života aposlutno odgovara. Deca su mala, blizu je park, sve nam je blizu. Skoncetrisani smo jedni na druge, baš uživam. Bolonja je super pozicionirana. Tako da kada se poželimo nekih većih gradova, putovanja, istraživanja, muzeja, onda sednemo u voz i sve nam je na sat, dva. Poprilično se lepo snalazimo tamo - objasnila je glumica koja će u februaru zaigrati u 500. izvođenju predstave “Hotel 88”, na šta je veoma ponosna.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)